Våra kunder & kundcase

På Hot Screen bygger vi upp starka samarbeten som varar under många år och utvecklas i takt med att vi lär känna varandra. Därför ser vi på våra kunder som arbetskamrater: några vi stämmer av med ofta och inkluderar i den varma kultur som finns här. Men för enkelhetens skull kallar vi det kundcase, och bjuder på några inblickar i hur det kan se ut.

Tre kunder berättar

Vi har besökt tre av våra kunder för att prata om hur det är att jobba med oss. Kundcasen finns att läsa som intervjuer under varje bild, klicka för att komma vidare! 

I dagsläget går närmare 100 ordrar från oss om dagen till olika mottagare inom Blåkläder, varav hälften hamnar på förädlingsavdelningen i Svenljunga. Här jobbar Andreas Pettersson som arbetsledare och ser till att över 35 av våra transferpressar går varma från tidig morgon till sen kväll. 

Lyreco har stärkt sitt långa samarbete med Hot Screen. Emma Persdotter ansvarar för kategorin Branding Solutions inköpsdel, där vi är en viktig del av det de levererar.

Swedol har varit kund hos Hot Screen sedan 1998. Sara Nygren Jönsson är deras produktutvecklingschef – och hon ser ett större samarbete med oss framöver.

Fler kunder tycker till

Närmare 2 000 kunder handlar av oss idag, och skaran växer. Här tycker fler av våra kunder till om samarbetet med oss och vad som är viktigt för dem:  

Derome

”Vi blev ’all in’ Hot Screen för några år sedan och pratar ofta om hur kul det är att ha en leverantör som är så hundra procent rätt. Med tanke på hur mycket vi har vuxit behöver vi någon som är lätt att prata med och som ger snabba svar – som hjälper oss när det gäller mått, färg och så vidare. Så ett stort JA: det är väl klart att vi rekommenderar er till andra aktörer!” 

Kondektor

”Vi har haft ett gott samarbete med Hot Screen i snart 14 års tid och är väldigt nöjda! Det blir mycket kontakt med era säljare, både för större projekt och dagliga beställningar. Ni är väldigt lösningsorienterade!” 

Sobral

Hot Screen håller en bra utveckling, precis som vi: vi följer varann. Ni gör mycket bra leveranser som kommer snabbt och fungerar bra, och skulle något inte fungera rättar ni till det. Det är ett obesvärligt samarbete, det kan inte fungera bättre än det gör idag.” 

Olympus

Olympus och Hot Screen har jobbat tillsammans under många år, och vi tycker att det fungerar bra. Annars hade vi bytt – så enkelt är det! Vi känner oss trygga med er.” 

Vill du bli kund?

Du är varmt välkommen att ansöka om ett konto hos oss. När du fått dina användaruppgifter loggar du in i vår webbshop för att skapa korrektur, placeringar, ordrar med mera. Om du undrar något svarar vår säljsupport på alla dina frågor! 

Fler av våra samarbeten

Följ oss!