Öppet hela sommaren

Vi håller vår verksamhet öppen hela sommaren, så att du får din leverans som du brukar. Vår produktion är bemannad och säljsupporten finns på plats, dock med vissa justeringar:

 

Veckorna 27-31
Måndag – Torsdag kl: 08:00-16:30
Fredag kl: 08:00-15:30.
Lunchstängt mellan kl: 11:30-12:00

 

Varmt välkommen att kontakta oss eller lägga din beställning!

Nu kan du beställa alla våra transfers i 25-upplagor!

Från och med denna vecka kan samtliga av våra transferprodukter Stark, Flex och Reflex beställas i 25 poster. Du gör som vanligt: logga in i vår webbshop och lägg din order via beställningsverktyget.


För frågor är du som alltid välkommen att kontakta oss på säljsupport!

Hot Screen på plats under PWA’s uppackning!

Onsdag 24 januari klockan 10:00-16:00 är det dags för PWA’s uppackning på Clarion Sign, Östra Järnvägsgatan 35 i Stockholm – och vi är där! I vår monter på andra våningen, Konferenslounge C123, hittar ni Fredrik Axelsson (försäljningschef) och Lotta Plenby Velin (säljare), som kommer att visa nyheter i vår webbshop samt vår nya Plotter Heat Transfer! Lunch serveras också mellan 11:30-13:30.

Välkomna!

Våra öppettider under jul och nyår

Vi har öppet som vanligt under jul och nyår, bortsett från fredag 29 december, då vi stänger klockan 12. Och med det vill vi önska alla våra kunder och samarbetspartners en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Nyhet: beställ Stark i 25 upplagor!

Nu kan du som har gått över till vår prislista All inclusive beställa Stark Heat Transfer i 25 poster (25, 75, 125 etc.). Du lägger din order som vanligt i vårt beställningsverktyg!

Har du inte uppdaterat till All inclusive* än? Kontakta din säljare, alternativt vår säljsupport, så hjälper de dig!

 

* I All inclusive-prislistan är schabloner och färgblandningar inbakade i priserna. Du har även
möjlighet att beställa Stark Heat Transfer i 25 poster i stället för 50.

Öppet som vanligt hela sommaren

Vi håller vår verksamhet öppen hela sommaren, så att du får din leverans som du brukar. Vår produktion är bemannad och säljsupporten finns på plats, dock med vissa justeringar:

  • veckorna 28-31: måndag till torsdag klockan 08:00-16:30, fredag klockan 08:00-15:30
  • veckorna 28-32: lunchstängt mellan klockan 11:30-12:00

Varmt välkommen att kontakta oss eller lägga din beställning!

Nytt kontor i Finland!

Vi växer i Finland! Från och med 1 juni hittar ni den finska delen av Hot Screen på vårt nya kontor i Helsingfors centrum – Technopolis Gräsviken – nära storstadsliv och kommunikationer. Läget öppnar bland annat upp för fler kundbesök, medverkan på mässor och webbutbildningar för våra kunder i Finland. Ni hittar oss på Kolgatan 3, 00180 i Helsingfors!

Hot Screen partner till Vividye

Hot Screen har sedan en tid tillbaka varit stolta supporters till Vividye – ett Chalmers-projekt som antagit företagsform med målet att skapa textiltryck som går att ta bort, och på så sätt hjälpa textilindustrin att bli mer cirkulär. Vi stöttar dem med både kompetens, erfarenhet och utrustning. Det ska bli mycket spännande att se hur slutprodukten kan komma att påverka återbruk av plagg i större skala!
Vividye prisas med bland annat Elle Conscious Award samt uppmärksammas av BBC.

 

Nya webbfunktionen Mina plagg ligger live!

Vår nya, efterlängtade webbfunktion Mina plagg ligger live! Nu kan du ladda upp egna plagg när du ska skapa dina transferordrar hos oss, vilket för med sig många fördelar. Inte minst att i ett tidigt skede kunna se hur du kan passa in loggan med hänsyn till plaggets unika sömmar, fickor och andra inslag, eller att i korrekturet kunna visa dina kunder hur just deras kläder kommer att se ut med tryck på.

Läs vår tryckguide för att lära dig hur du ska gå tillväga!