Stängt fr. 14.00 idag för Kick-off

Idag stänger vi kl 14.00 (istället för 15.30) på grund av Kick-off. Beställningar & produktionstider kommer inte att påverkas av detta, men vi kommer inte finnas tillgängliga på telefon efter 14.00.

Ladda hem vektorfiler på alla dina logotyper i vår webbshop.

Då vi får många frågor om vektorfiler har vi utvecklat ett smidigt system för dig att ladda hem alla dina logotyper via vår webbshop. Logga in på ditt konto, sök på logotypen och klicka sedan på ”Ladda ner originalfil” för att ladda ner vektorfilen i ”.ai” format.

Alla vektorfiler i ai-format går att öppna i PDF-läsare (t.ex. Adobe Acrobat Reader), och går även hantera i de flesta grafiska redigeringsprogram.

Tips! För att alltid öppna en ai-fil i Adobe Acrobat Reader följer du stegen nedan (Windows).

 
alla

  1. Högerklicka på filen och välj ”Egenskaper” längst ned i listan.
  2. Klicka sedan på ”Ändra” i sektionen ”Öppna med”.
  3. Välj “Adobe Acrobat Reader” I listan av appar/program.
    (ibland behöver du klicka på ”fler appar” för att Adobe Acrobat Reader skall dyka upp i listan)

Ladda hem adobe reader: https://get.adobe.com/se/reader/

Nytt avtal med Beijer Byggmaterial!

Vi är stolta över att kunna informera om att vi har skrivit ett samarbetsavtal med Beijer Byggmaterial. Samarbetet gäller värmetransfer och värmepressar till Beijers butiker i Sverige

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. De förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.

Vi hälsar Beijer välkomna till oss.

Öppet hela sommaren

Vi har som vanligt öppet hela sommaren med ordinarie öppettider och leveranstider. Vi på Hot Screen önskar alla våra kunder en trevlig sommar & semester!

Nu kan du beställa namntryck i FLEX!

Nu erbjuder vi beställning av namntryck i vår produkttyp FLEX Heat Transfer. Namntryck i FLEX är perfekt att använda för lättare konfektion som profil & sportkläder.

Namntryck i FLEX finns att beställa i alla 12 tidigare stilar och i färgerna svart och vit.

Kontakta vår säljsupport för beställning.

Nytt avtal med Derome!

Vi är glada att vi skrivit ett avtal med Västsveriges största och snabbast växande bygghandelskedja Derome byggvaror. Derome Byggvaror finns i dagsläget på 41 platser och är en division inom Derome Byggvaror och Träteknik AB som ingår i Deromegruppen.
De erbjuder ett koncept som riktar sig till den professionella byggaren och gör dem till hantverkarens helhetsleverantör. Avtalet med Hot Screen gäller värmetransfer och värmepressar till samtliga anläggningar.

Hot Screen tackar för förtroendet och ser fram emot ett långt och bra samarbete.

Hot Screen & ITEK

Hot Screen har sedan flera år haft ett djupt samarbete gällande konstruktion och produktion av värmepressar tillsammans med ITEK. (Innovationsteknik Väst AB)

Den 2 Maj i år förvärvades ITEK till Hot Screen koncernen och är nu en viktig del av oss och en bidragande del till vår framtida expansion.
Förvärvet har givit oss ytterligare möjligheter att säkra vår framtida produktion av värmepressar och samtidigt fortsätta utvecklingen av värmepressar och tillbehör.

Som en naturlig utveckling tar ITEK nu även över service av värmepressar. Överlämning av serviceansvaret sker måndagen den 2 december.
För dig som kund blir det ingen skillnad förutom att det nu är ITEK som utför servicen av värmepressar.

Nya värmepressar och tillbehör kommer som tidigare säljas och levereras från Hot Screen AB i Fjärås.

Adress & Kontaktuppgifter till ITEK:
Innovationsteknik Väst AB
Ehns gata 11
511 56 Kinna

Servicetelefon: +46 (0)724-02 16 79
E-post: service@itekab.com

Du kan även kontakta Hot Screens säljsupport vid ärenden gällande värmepressar.

Hot Screens ägare tar in strategisk partner för fortsatt tillväxt

Nuvarande ägare till Hot Screen har beslutat att ta in Röko som strategisk partner och delägare. Hot Screen är en av Nordens ledande tillverkare av värmetransfers och påvärmningsmaskiner med målsättningen att framställa värmetransfer med hög kvalitet, miljövänligt i alla led och till rätt pris.

Sedan nuvarande ägare förvärvade bolaget 2014 har Hot Screen haft en kraftig utveckling och i senaste bokslutet 31 augusti 2019 uppgick omsättningen till 94 MSEK. Under perioden har Hot Screen även byggt en av världens mest moderna och miljövänliga tillverkningsenhet i Fjärås utanför Kungsbacka. De senaste två åren har Hot Screen med framgång etablerat verksamhet i Finland och Norge.

För att ytterligare accelerera den organiska tillväxten, inte minst i övriga Europa, samt fortsätta Hot Screens branschkonsolidering tar nuvarande ägare in Röko som partner och delägare. Röko är ett investmentbolag som investerar långsiktigt i lönsamma små och medelstora bolag med Europa som fokus.

För mer information se www.hotscreen.se & www.roko.se

För frågor, kontakta:

Anders Längnäs, Ordförande, +46 709 29 12 68

Fredrik Skanselid, CEO, +46 705 36 16 09

Ny samarbetspartner – Procurator

Vi kan stolt informera om att Procurator valt att skriva ett samarbetsavtal med oss. Avtalet gäller värmetransfer och värmepressar under minst tre år.

Procurator är en nordisk koncern med totalt 24st enheter i Sverige, Norge, Finland och Estland. Koncernen förser kunder med arbetskläder, personlig skyddsutrustning, städartiklar och mycket mer.

Vi hälsar Procurator välkomna till oss och ser fram emot ett långt och bra samarbete.

Succé på mässan i Jönköping!

Tack alla kunder som besökte oss i vår monter på Nordic Profile Fair förra veckan.

Vår nya produkt FLEX Heat Transfer mottogs mycket positivt och vi ser fram emot en spännande höst.