Öppet som vanligt hela sommaren

Vi håller vår verksamhet öppen hela sommaren, så att du får din leverans som du brukar. Vår produktion är bemannad och säljsupporten finns på plats, dock med vissa justeringar:

  • veckorna 28-31: måndag till torsdag klockan 08:00-16:30, fredag klockan 08:00-15:30
  • veckorna 28-32: lunchstängt mellan klockan 11:30-12:00

Varmt välkommen att kontakta oss eller lägga din beställning!

Nytt kontor i Finland!

Vi växer i Finland! Från och med 1 juni hittar ni den finska delen av Hot Screen på vårt nya kontor i Helsingfors centrum – Technopolis Gräsviken – nära storstadsliv och kommunikationer. Läget öppnar bland annat upp för fler kundbesök, medverkan på mässor och webbutbildningar för våra kunder i Finland. Ni hittar oss på Kolgatan 3, 00180 i Helsingfors!

Hot Screen partner till Vividye

Hot Screen har sedan en tid tillbaka varit stolta supporters till Vividye – ett Chalmers-projekt som antagit företagsform med målet att skapa textiltryck som går att ta bort, och på så sätt hjälpa textilindustrin att bli mer cirkulär. Vi stöttar dem med både kompetens, erfarenhet och utrustning. Det ska bli mycket spännande att se hur slutprodukten kan komma att påverka återbruk av plagg i större skala!
Vividye prisas med bland annat Elle Conscious Award samt uppmärksammas av BBC.

 

Nya webbfunktionen Mina plagg ligger live!

Vår nya, efterlängtade webbfunktion Mina plagg ligger live! Nu kan du ladda upp egna plagg när du ska skapa dina transferordrar hos oss, vilket för med sig många fördelar. Inte minst att i ett tidigt skede kunna se hur du kan passa in loggan med hänsyn till plaggets unika sömmar, fickor och andra inslag, eller att i korrekturet kunna visa dina kunder hur just deras kläder kommer att se ut med tryck på.

Läs vår tryckguide för att lära dig hur du ska gå tillväga!

Stängt för utbildning 19 januari

Torsdag 19 januari har vi stängt för utbildning här på Hot Screen. Utbildningsdagen gäller hela personalstyrkan och innefattar bland annat HLR- och brandövning. Vi har en fullspäckad dag framför oss, och kommer därmed inte ha någon möjlighet att svara i telefon eller att behandla mail denna dag. I stället hänvisar vi till webbshopen och återkommer till dig nästkommande vardag. 

Till webbshopen!

ITEK 10 år!

Hot Screens dotterbolag och samarbetspartner, ITEK AB, firar 10-årsjubileum i år! ITEK grundades av Bertil Larsson och Karl-Magnus Öjersson 2012, och tillverkar våra värmepressar samt har hand om serviceuppdraget. Samtidigt gör de intern maskinutveckling för oss till kommande projekt. Nästa år väntar en re-brandning av ITEK till Hot Screen Heat Presses. Vad mer står på agendan?
– Tillverkning av 100-tals värmepressar och att lyfta kunskapen om värmepressarna både internt och externt, svarar Karl-Magnus.

Läs mer om våra transferpressar här!

Nu är det dags: Black Friday-rabatt på Hot 2000!

Just precis idag finns vår storsäljande transferpress Hot 2000 att köpa för 49 500 kronor (ordinarie pris 62 900 kronor)! Den är utvecklad och tillverkad av oss, och har rönt stor framgång både i Sverige och övriga Europa för sina ergonomiska egenskaper och enkla inställningar, samt för sin hållbarhet, effektivitet och pålitlighet.

Priset gäller bara idag 25 november och så långt lagret räcker. Ange koden BLACKFRIDAY i varukorgen när du beställer. Det går också bra att beställa med koden via telefon eller e-post.

Träffa oss på Nordic Profile Fair!

Nu börjar de flesta komma tillbaka till sina arbetsplatser. Vi hoppas att ni haft en härlig semester och är lika taggade som vi att komma tillbaka!

Den 17-18 augusti ställer vi ut på Nordic Profile Fair på Elmia i Jönköping som är den självklara mötesplatsen för alla inom profilbranschen.

Kom till oss på vår monterplats C04:34, här kommer vi ha utlottningar och tävlingar som ger dig möjlighet att vinna fantastiska priser. Vi kommer även att dela ut en unik mässrabatt till alla våra besökare.

Vid besök i vår monter får du en genomgång av vår webbshop, testa att värma på värmetransfer på plagg, eller om du bara vill ta en kaffe med oss är du också varmt välkommen.

Ses vi på mässan?

Vi har öppet som vanligt under hela sommaren!

Vi vet hur viktigt det är att beställningar hanteras i tid. Därför kommer vi att hålla igång produktionen precis som vanligt med ordinarie öppettider och produktionstider under hela semestern.

Vi på Hot Screen önskar alla våra kunder en fantastisk sommar och semester!