Arkiv

 

  • 2019
  • +2018
  • +2017
  • +2016
  • +2015

Nyheter

Gunilla Wennebrink packar

Nyhet – Uppdatering av Hot 2000

2019-04-09 - Hot 2000 är vår pålitliga värmepress som nu har blivit ännu bättre! Med ny utformning för bättre ergonomi och nya funktioner som avlastningshyllor på varje sida om maskinen & enklare fästanordning för underplattor. Hot 2000 har fortfarande samma enkla manövrering som kombinerat med sin oslagbara hållbarhet förblir en verklig storsäljare i Sverige och övriga Europa.

Gunilla Wennebrink packar

Avger vår värmetransfer några farliga ångor?

2019-03-28 - Vi får ibland frågan om våra värmetransfer eller värmepressar avger några farliga ångor vid användning / upphettning. Vi gav det oberoende institutet RI.SE (f.d. Swerea IVF AB) i Mölndal uppdraget att svara på den frågan genom att ta luftprov och mäta dessa i sitt laboratorium. Svaret är att inga av våra produkter avger några farliga ångor

Gunilla Wennebrink packar

Nytt Avtal – Würth

2019-03-11 - Vi har nu skrivit ett avtal med Würth Svenska AB. De erbjuder arbetskläder och möjlighet för kunden att få sina kläder tryckta i butik. Vi kommer att placera ut tryckpressar i deras butiker i Stockholm, Göteborg & Malmö under våren, för att göra detta möjligt för dem. Würth är en tysk återförsäljare av verktyg och förbrukningsvaror.

Gunilla Wennebrink packar

Vårkampanj i webshoppen!

2019-02-28 - Under mars månad minskar vi produktionstiden med 1 arbetsdag på alla beställningar du gör via vår webbshop. Kampanjen avser nya artiklar såväl som tidigare beställda artiklar. Kampanjen gäller endast beställningar med standardproduktionunder hela mars. OBS! Kampanjen gäller 1 – 31 mars och endast order lagda i vår webbshop. Kampanjen gäller inte på beställningar via mail, fax eller telefon.

teamsportia

Nytt kundavtal!

2019-02-04 - Hot Screen har skrivit ett nytt avtal med Sportringen där nu även Team Sportia ingår. Tillsammans har Sportringen och Team Sportia ca 220st butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med Sportringen och välkomnar Team Sportia gänget till Hot Screen. För mer information kontakta säljansvarig

utbildning

Stängt för utbildning!

2019-01-28 - Vi har stängt för utbildning fredag 1:e februari. För beställningar hänvisar vi därför alla våra kunder till vår webshop, då den är öppen precis som vanligt. Vi kommer vara åter på plats måndag 4:e februari med ordinarie arbetstider.

Öppettider

Mån-Fre: 08.00-16.30

Övrig Information

Jobba hos oss

Referenser

Följ oss!