Mer än bara ett
transfertryckeri

Med över 30 år i branschen är Hot Screen Nordens ledande transfertryckeri. Vi ägnar oss helhjärtat åt att producera högkvalitativa transfer och transferpressar till rätt pris åt våra kunder, samtidigt som vi är så miljövänliga och hållbara som möjligt i alla led. Dessutom fokuserar vi mycket på digitalisering av vårt transfertryckeri för att förenkla köpprocessen för våra kunder.

Illustrerad bild på två personer som använder vårt beställningsverktyg

Alltid kunden i fokus

Hos oss kommer kunderna i första hand. Vi vet att en långvarig affärsrelation bygger på förtroende och transparens, och vårdar därför våra relationer varsamt genom att ha en öppen kommunikation. Vi kan med stolthet erbjuda 100% nöjd kundgaranti, vilket är en trygghet för dig som har oss som leverantör av värmetransfer: våra kunder nöjer sig bara med det allra bästa, och det ser vill till att ge er.

Se filmen!
Hur jobbar vi i vårt transfertryckeri?

Följ med före detta fotbollsproffset Pontus Kåmark på en rundvandring i våra lokaler, där han berättar om hur våra värmetransfers blir till.

Våra
medarbetare

- vår största styrka

Service, engagemang
och kompetens

En av Hot Screens största faktorer till framgång är alla fantastiska medarbetare. Vi anser att våra medarbetare är vår allra största resurs, och hos oss visar varje individ personligt engagemang och individuellt ansvarstagande.

Våra lokaler är designade med hänsyn till våra medarbetares hälsa. Därför har vi byggt vårt transfertryckeri med ett fullt utrustat gym med löpband, yogamattor, maskiner och fria vikter som kan användas av alla anställda. Gymmet brukas flitigt av den större delen av personalen, både före och efter jobbet. I fastigheten finns även en klättervägg, ett pingisrum, bastu och en biltvätt. 

Möt några av våra anställda

Nina Kempe

Kvalitet- & Miljöansvarig

Nina arbetar som Kvalitet- och miljöansvarig, och har därmed hand om kvalitet- och miljöfrågor här på Hot Screen. Hon arbetar hårt med att underhålla och utveckla kvalitet- och miljöledningssystemet.

Robin Östlund

Utesäljare

Robin har arbetat som utesäljare på Hot Screen sedan 2018 och är ständigt ute på vägarna. Han har lång erfarenhet inom profilbranschen, har stor kunskap om våra produkter och vet vad som lämpar sig med vad för att alltid få ett lyckat resultat.

Oskar Moberg

Tryckerichef

Oskar är 32 år och har arbetat på Hot Screen hela sitt yrkessamma liv. 
April 2022 blev han vår nya Tryckerichef och han gillar variationen i sitt arbete. Omgivningen ser Oskar som en väldigt driven person.

Våra värderingar

Våra värdeord är framåtanda, gemenskap och hållbarhet. Detta tycker vi är det allra viktigaste i relationerna med både medarbetare och kunder.

En av våra grundpelare är att lämna minsta möjliga klimatavtryck med vårt transfertryckeri. Därför har vi en helt egen värmeförsörjning och ett eget reningsverk, som hanterar vattnet från vår produktion – vattnet vi sedan släpper ut i det kommunala avloppet är pH-neutralt och kristallklart. Dessutom är alla transfer vi producerar helt fria från skadliga ämnen.

Hot Screens försäljningschef visar de olika produkterna i det nybyggda showroomet under inspelning

Rustade för morgondagens möten

Vi ser digitaliseringen som en självklarhet här på Hot Screen. Därför har vi bland annat byggt upp ett digitalt showroom i våra lokaler och rustat det med våra tryckpressar samt transfertryck. Rummet används under digitala mässor och onlinemöten samt för utbildningar. I vårt showroom har vi installerat två 4k-kameror och ett mixerbord, så att vi enkelt kan styra vilken kamera som ska filma.

Är du intresserad av ett onlinemöte, eller kanske vill du veta mer om våra produkter? Vi bokar mer än gärna in tid i vårt showroom för en digital genomgång, där vi delar med oss av tips och tricks samt guidar dig i hur du applicerar transfern på bästa sätt. Du hittar också information och inspiration i vår Tryckguide.

Några av våra kunder

Läs mer om våra kunder och hur vi arbetar tillsammans.

Bli en del av vårt team

Vill du bli en del av vårt ständigt växande team?

Vi utökar produktionen och våra team hela tiden och söker nya medarbetare löpande, läs mer om vilka tjänster som finns lediga och ansök idag!

Följ oss!