Mer än bara ett
transfertryckeri

Med över 30 års erfarenhet i branschen är Hot Screen ett av nordens ledande transfertryckeri. Vi ägnar oss helhjärtat åt att kunderna ska få högkvalitativa produkter till rätt pris och samtidigt kunna vara så miljövänliga som möjligt i alla led. 

Vi arbetar dessutom mycket med digitaliseringen och med att förenkla köpprocessen för våra kunder.

Illustrerad bild på två personer som använder vårt beställningsverktyg

Alltid kunden i fokus

Hos oss kommer alltid kunderna i första ledet. Vi vet att för att kunna bibehålla en långvarig affärsrelation är förtroende och kommunikation otroligt viktigt, och relationerna vårdas varsamt genom att ha en transparent och öppen kommunikation åt båda hållen.

Vi är stolta över att kunna erbjuda 100% nöjd kundgaranti och därmed en trygghet för kunderna att ha oss som leverantör av värmetransfer. Vi vet att våra kunder enbart nöjer sig med det allra bästa, och det ser vill till att kunna erbjuda.

Se filmen!
Hur tillverkar vi värmetransfer?

Följ med före detta fotbollsproffset Pontus Kåmark på en rundvandring genom våra lokaler där han berättar hur hela processen går till.

Våra
Medarbetare

- Vår största styrka

Service, engagemang
och kompetens

En av Hot Screens största faktorer till framgång är alla fantastiska medarbetare. Vi anser att våra medarbetare är vår allra största resurs, och hos oss visar varje individ personligt engagemang och individuellt ansvarstagande.

 

Våra lokaler är designade med hänsyn till våra medarbetares hälsa. Därför har vi byggt ett fullt utrustat gym med löpband, yogamattor, maskiner och fria vikter som kan användas av alla anställda när de vill under sin fritid. Gymmet används flitigt av den större delen av personalen, både före och efter jobbet. I fastigheten finns även en klättervägg, ett pingisrum, bastu, och en biltvätt. 

Möt några av våra anställda

Nina Kempe

Kvalitet & Miljö-ansvarig

Nina arbetar som chef över Post-Press som är vår sista anhalt innan paketen skickas iväg till våra kunder. Hon är även ansvarig för kvalitet och miljöfrågor här på Hot Screen och arbetar hårt med att underhålla och utveckla kvalitet och -miljöledningssystemet.

Robin Östlund

Utesäljare

Robin har arbetat som utesäljare på Hot Screen sedan 2018 och är ständigt ute på vägarna. Han har lång erfarenhet inom profilbranschen, har stor kunskap om våra produkter och vet vad som lämpar sig med vad för att alltid få ett lyckat resultat.

Oskar Moberg

Tryckerichef

Oskar är 32 år och har arbetat på Hot Screen hela sitt yrkessamma liv. 
April 2022 blev han vår nya Tryckerichef och han gillar variationen i sitt arbete. Omgivningen ser Oskar som en väldigt driven person.

Våra värderingar

Våra värdeord är framåtanda, gemenskap & hållbarhet. Detta tycker vi är det allra viktigaste i en relation med både medarbetare och kunder.

Inte minst har vi som grundpelare att ge minsta möjliga klimatavtryck genom vårt transfertryckeri. Vi har helt egen värmeförsörjning, vårat eget reningsverk som hanterar vattnet vi använder och garanterar att det vi släpper ut i det kommunala avloppet är pH-neutralt och kristallklart, och alla transfer vi producerar är helt fria från skadliga ämnen. 

Hot Screens försäljningschef visar de olika produkterna i det nybyggda showroomet under inspelning

Rustade för morgondagens möten

Vi ser digitaliseringen som en självklarhet här på Hot Screen och har därför nyligen byggt upp ett digitalt showroom i våra lokaler som vi utrustat med alla våra tryckpressar och transfertryck där vi kommer att vara närvarande på digitala mässor, onlinemöten, och hålla utbildningar. I detta rum har vi även installerat två stycken 4k kameror och ett mixerbord där vi enkelt kan styra vilken kamera som skall visas.

 

Där finns vi alltid tillgängliga för ett onlinemöte där vi mer än gärna går igenom tips & tricks och visar de olika produkterna ur vårt sortiment för er samt guidar er i hur man applicerar transfern på bästa sätt.

Några av våra kunder

Läs mer om våra samarbeten och hur vi arbetar med våra kunder.

Bli en del av vårat team

Vill du bli en del av vårt ständigt växande team?

 

Vi utökar produktionen och våra team hela tiden och söker nya medarbetare löpande, läs mer om vilka tjänster som finns lediga och ansök idag!

Följ oss!