Mer än bara
transferproduktion

Med över 30 år i branschen är Hot Screen Nordens ledande transfertryckeri. Vi ägnar oss helhjärtat åt högkvalitativ, svensk transferproduktion och tillverkning av transferpressar till rätt pris, samtidigt som vi är så miljövänliga och hållbara som möjligt i alla led. Dessutom fokuserar vi mycket på digitalisering för att förenkla köpprocessen för våra kunder.

Illustrerad bild på två personer som använder vårt beställningsverktyg

Alltid kunden i fokus

Hos oss kommer kunderna i första hand. Vi vet att en långvarig affärsrelation bygger på förtroende och transparens, och vårdar därför våra relationer varsamt genom att ha en öppen kommunikation. Vi kan med stolthet erbjuda 100% nöjd kundgaranti, vilket är en trygghet för dig som har oss som leverantör av värmetransfer och transferpressar: våra kunder nöjer sig bara med det allra bästa, och det ser vill till att ge.

Se filmen!
Hur jobbar vi med vår transferproduktion?

Följ med på en rundvandring i våra lokaler för att se hur våra värmetransfers blir till.

Våra
medarbetare

- vår största styrka

Service, engagemang
och kompetens

En av Hot Screens största faktorer till framgång är alla fantastiska medarbetare. Deras personliga engagemang och individuella ansvarstagande leder oss framåt, de är vår största resurs! Därför har vi designat våra lokaler med hänsyn till deras hälsa och välmående.
Utöver transferproduktion och administrativa avdelningar ryms ett fullt utrustat gym i vår fastighet, med löpband, yogamattor, maskiner och fria vikter. Gymmet brukas flitigt av den större delen av personalen, både före och efter jobbet. Här finns även en klättervägg, ett pingisrum, bastu och en biltvätt. Allt för att underlätta och boosta!

Möt några av våra anställda

Nina Kempe

Kvalitet- & Miljöansvarig

Nina arbetar som Kvalitet- och miljöansvarig, och har därmed hand om kvalitet- och miljöfrågor här på Hot Screen. Hon arbetar hårt med att underhålla och utveckla kvalitet- och miljöledningssystemet.

Robin Östlund

Försäljningschef

Robin har tidigare arbetat som utesäljare hos oss och är numera försäljningschef, men fortfarande ständigt ute på vägarna. Han har lång erfarenhet inom profilbranschen samt stor kunskap om våra produkter och vilket tryck som lämpar sig i olika situationer. 

Oskar Moberg

Tryckeriansvarig

Oskar har arbetat på Hot Screen hela sitt yrkessamma liv. I april 2022 blev han vår nya Tryckerichef och han gillar variationen i sitt arbete. Omgivningen ser honom som en väldigt driven och omtänksam person.

Våra värderingar

Våra värdeord är Framåtanda, Gemenskap och Hållbarhet. Detta tycker vi är det allra viktigaste i relationerna med både medarbetare och kunder:

En av våra grundpelare är att lämna minsta möjliga klimatavtryck med vår transferproduktion. Därför har vi en helt egen värmeförsörjning och ett eget reningsverk, som hanterar vattnet från vår produktion – vattnet vi sedan släpper ut i det kommunala avloppet är pH-neutralt och kristallklart. Dessutom är alla transfer vi producerar helt fria från skadliga ämnen.

Hot Screens försäljningschef visar de olika produkterna i det nybyggda showroomet under inspelning

Rustade för morgondagens möten

Vi ser digitaliseringen som en självklarhet här på Hot Screen. Därför har vi bland annat byggt upp ett digitalt showroom i våra lokaler och rustat det med våra värmepressar samt transfertryck. Rummet används under digitala mässor och onlinemöten samt för utbildningar. I vårt showroom har vi installerat två 4k-kameror och ett mixerbord, så att vi enkelt kan styra vilken kamera som ska filma.

Är du intresserad av ett onlinemöte, eller kanske vill du veta mer om våra produkter? Vi bokar mer än gärna in tid i vårt showroom för en digital genomgång, där vi delar med oss av tips och tricks samt guidar dig i hur du applicerar transfern på bästa sätt. Du hittar också information och inspiration i vår Tryckguide.

Några av våra kunder

Läs mer om våra kunder och hur vi arbetar tillsammans.

Bli en del av vårt team

Vill du bli en del av vårt ständigt växande team?

Vi utökar transferproduktionen och våra team hela tiden, och söker nya medarbetare löpande. Läs mer om vilka tjänster som finns lediga och ansök idag!

Följ oss!