Lediga tjänster

Maskinoperatör

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kollegor och en organisation att vara stolt över!

I rollen som Maskinoperatör kommer du att arbeta i vår produktionsanläggning som ligger i Fjärås strax söder om Kungsbacka i ett team om ca. 10 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att operera en av våra tryckpressar för tillverkning av värmetransfer, men även att vid behov agera som stöd för övriga avdelningar i vår produktion.

Vi söker dig som är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos ledning och kollegor. Arbetet som Maskinoperatör kräver att du är alert, uppmärksam och stresstålig som person. Här arbetar vi med hög takt och med precision, så noggrannhet är ett måste. Teamet för vår tryckavdelning arbetar i två-skift måndag till fredag, så det är viktigt att du är öppen för att arbeta såväl dag som kväll.

Erfarenhet inom tryckeribranschen är meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder ett självständigt och varierande jobb med stort eget ansvar i ett tryggt och framåtdrivande familjeföretag. Du kommer vara del av en modern organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning.

Alla medarbetare har möjlighet till utveckling och som Maskinoperatör är du med och driver tillväxten i Hot Screen.

Ansökan
Har du frågor gällande tjänsten & ansökningar ta kontakt med Produktions chef – Daniel Kempe, se kontaktinformation nedan:

Tel: 0720-801 901
Mail: daniel.kempe@hotscreen.se

Vi vill ha din ansökan senast den 30 september 2019.

Hot Screen är idag nordens ledande tillverkare av värmetransfer. Sedan starten 1991 har vi tillverkat marknadens bästa värmetransfer till lägsta möjliga pris med stort fokus på kundrelationer och låg miljöpåverkan.

Vår anläggning i Fjärås har en högteknologisk produktion med eget reningsverk samt en automatiserad process som ger en ren produktion längs hela kedjan.

Jobba på Hot Screen

Är du intresserad av att jobba i ett expanderande företag med många kundkontakter och hög förändringstakt? Skicka då din ansökan till oss! Du kan antingen skicka in en ansökan i ett traditionellt mail eller genom att anmäla ditt intresse i formuläret nedan.

Öppettider

Mån-Fre: 08.00-16.30

Övrig Information

Jobba hos oss

Referenser

Följ oss!