Lediga tjänster

Ordermottagare

Vi söker en ny ordermottagare!

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kollegor och en organisation att vara stolt över!

I rollen som en medarbetare i vårt Original team kommer du att arbeta i vår produktionsanläggning som ligger i Fjärås strax söder om Kungsbacka, vi är ett team om 5 personer. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att bestå av ordermottagning av beställningar där färgseparation görs av loggor innan produktion.

Du jobbar i ett team där vi alla hjälps åt och alla jobbar mot samma mål.

Vi söker dig som är som är självgående, driven, utåtriktad och är en ”teamplayer”. Arbetet som ordermottagare kräver att du är alert, uppmärksam, noggrann och stresstålig.

Meriterande är kunskap från Screenbranschen, programmen vi arbetar i är Illustrator, Photoshop och Hansa, god datorvana krävs.

Vi jobbar dagtid 8-16.30 och tjänsten är heltid.

Vi erbjuder ett stimulerande jobb i nya fräscha lokaler i ett tryggt och framåtdrivande företag med en uttalad ambition att expandera. Du kommer vara del av en modern organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning.

Ansökan
Skicka din ansökan till vicky.wallin@hotscreen.se

Vi vill ha din ansökan senast den 5 april 2020.

Hot Screen är idag nordens ledande tillverkare av värmetransfer. Sedan starten 1991 har vi tillverkat marknadens bästa värmetransfer till lägsta möjliga pris med stort fokus på kundrelationer och låg miljöpåverkan.

Vår anläggning i Fjärås har en högteknologisk produktion med eget reningsverk samt en automatiserad process som ger en ren produktion längs hela kedjan.

Jobba på Hot Screen

Är du intresserad av att jobba i ett expanderande företag med många kundkontakter och hög förändringstakt? Skicka då din ansökan till oss! Du kan antingen skicka in en ansökan i ett traditionellt mail eller genom att anmäla ditt intresse i formuläret nedan.

Öppettider

Mån-Fre: 08.00-16.30

Övrig Information

Jobba hos oss

Referenser

Följ oss!