Lediga tjänster

Utesäljare

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kunder och en organisation att vara stolt över!

 I rollen som säljare är du ansvarig för prospektering, att boka och genomföra kundmöten samt driva kundaktiviteter mot såväl nya som befintliga kundkontakter i Sverige och övriga Norden. Du, tillsammans med säljteamet, har tydligt uppsatta mål och tar ansvar för att uppnå dem. Arbetet präglas av att skapa och utveckla goda och långsiktiga relationer med hög servicenivå. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Fjärås (ca. 4 mil söder om Göteborg) men du kommer till stor del tillbringa din tid på plats ute hos kund (uppskattningsvis 100-150 resdagar/året). 

Vi söker dig som är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos både kunder och kollegor.

Du har några års dokumenterad erfarenhet av försäljning och relationsskapande försäljningsarbete. Har du dessutom erfarenhet från att ha arbetat inom arbetskläder, profil el sportbranschen är det en stor fördel. Ditt resultatfokus i kombination med hög aktivitet, ett strukturerat arbetssätt och uthållighet gör dig framgångsrik som säljare.

Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Norska, danska och/el finska är meriterande.

Vi erbjuder ett självständigt och varierande jobb med stort eget ansvar i ett tryggt och framåtdrivande familjeföretag. Du kommer vara del av en modern organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning.

Alla medarbetare har möjlighet till utveckling och som säljare är du med och driver tillväxten i Hot Screen.

Ansökan

Har du frågor gällande tjänsten ta kontakt med Fredrik Axelsson.
Tel: 072-0801485
Mail: fredrik.axelsson@hotscreen.se 

Vi vill ha din ansökan senast den 4 januari 2019.

Sök här eller maila din ansökan till; fredrik.axelsson@hotscreen.se

Jobba på Hot Screen

Är du intresserad av att jobba i ett expanderande företag med många kundkontakter och hög förändringstakt? Skicka då din ansökan till oss! Du kan antingen skicka in en ansökan i ett traditionellt mail eller genom att anmäla ditt intresse i formuläret nedan.

Öppettider

Mån-Fre: 08.00-16.30

Övrig Information

Jobba hos oss

Referenser

Följ oss!