Oskar Moberg - Tryckeriansvarig

Säg hej till vår tryckerichef, Oskar!

Resan på Hot Screen började med ett sommarjobb för 13 år sedan, då Oskar hade som uppgift att måla om vår gamla fastighet. Nästa steg blev ett jobb i vår produktion. Under åren har han hunnit med det mesta på avdelningen, allt medan Hot Screen vuxit och förändrats. 

– När jag startade min karriär här var vi 16 personer totalt. Nu är vi över 20 stycken bara i tryckeriet, och i hela huset finns ett härligt team på över 80 personer, säger Oskar.

En produkt att vara stolt över

Oskar är 32 år och har arbetat på Hot Screen hela sitt yrkessamma liv. I april 2022 blev han vår nya tryckeriansvarig, något som passar en ”envis lagspelare som gillar ordning och reda”, som han beskriver sig själv. Vi ser och uppskattar hans drivenhet, liksom han uppskattar farten och variationen i sitt jobb. 

– Det är högt och lågt: allt från att sitta i möten och planera verksamheten framåt till att städa, säger Oskar. Daglig styrning i produktionen tillsammans med teamet, rekrytering, upplärning och att säkerställa en effektiv produktion och en produkt att vara stolt över.

Vad är roligast med ditt jobb?

– Att jag fortfarande utmanas och utvecklas i samma takt som företaget växer. 

Värdet i välmående medarbetare

Det bästa med Hot Screen, enligt Oskar, är att få arbeta på ett företag som är ledande i sin bransch. Som driver utveckling och miljötänk framåt, vilket är tacksamt då screenindustrin annars kan vara smutsig och ohälsosam. Han tycker också att företaget ser värdet i att ha välmående medarbetare. 

– Vi har grymma förmåner, högt i tak och chans till att påverka, med många härliga kollegor vilket gör det kul att komma till jobbet, säger han. 

Vad gör du när du inte jobbar?

– Då är det familjeliv och träning som gäller. Jag har en fru och en dotter på snart 2 år, även en portugisisk vattenhund. När tillfälle ges umgås jag med mina vänner och går gärna ut och äter något gott.

Möt flera av våra medarbetare

Nina Kempe

Kvalitet & Miljö-ansvarig

Nina arbetar som chef över Post-Press som är vår sista anhalt innan paketen skickas iväg till våra kunder. Hon är även ansvarig för kvalitet och miljöfrågor här på Hot Screen och arbetar hårt med att underhålla och utveckla kvalitet och -miljöledningssystemet.

Robin Östlund

Försäljningschef

Robin har tidigare arbetat som utesäljare hos oss och är numera försäljningschef, men fortfarande ständigt ute på vägarna. Han har lång erfarenhet inom profilbranschen samt stor kunskap om våra produkter och vilket tryck som lämpar sig i olika situationer. 

Följ oss!