Jesper Blickander - Account Manager

Jesper arbetar som Account Manager på Hot Screen

Jesper arbetar på vår kundsupport där han hjälper alla våra kunder med allt som kan tänkas behövas. Han har även nyligen fått en roll som account manager för att kunna vårda våra kundrelationer ytterligare och samtidigt få fylla sitt sociala intresse.

Vad är din jobbtitel?
Account manager / Kundsupport.

 

 

Hur länge har du arbetat här?
Jag har jobbat här på Hot Screen sedan 2018, alltså 3 år.

 

 

Vad får du göra i ditt jobb?
I mitt jobb arbetar jag främst med att ha den dagliga kommunikationen med våra kunder samt hjälpa dem med uppsättning av korrektur, offerter, rådgivning kring lämpliga produkter och beställningar. Både via mail och telefon.

 

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det allra roligaste med mitt jobb är hela den sociala delen av arbetet. Det består av att ha den dagliga kommunikationen med alla våra kunder samt se till att alla är nöjda och glada. Jag tycker även att alla mina kollegor är helt suveräna att arbeta ihop med vilket gör det till en ännu bättre arbetsplats.

 

Vad är det bästa med Hot Screen?
Det bästa med Hot Screen skulle jag säga är att det är ett modernt bolag som värnar mycket om sina anställda. Det är ett företag som vill satsa på oss anställda, som verkligen vill framåt i utvecklingen och växa. En annan stor faktor till varför jag trivs så pass bra är återigen alla fantastiska kollegor.
Dessutom har vi fina lokaler med personalgym och andra förmåner som jag använder flitigt.

 

 

Vad gör du på din fritid?
En ledig dag finner ni mig förmodligen på fotbollsplanen eller på golfbanan även om jag inte är någon vidare golfare. Annars på min fritid spenderas mycket tid med mina nära och kära. Varje helg bänkar jag mig även framför min TV för att se mitt favoritlag Manchester United spela match.

Vill du slå oss en signal?

Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med Jesper eller någon av våra andra säljare. 

 

Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med dina behov!

Öppettider

Mån-Tor: 08.00-16.30

Fre: 08.00-15.30

Övrig Information

Jobba hos oss

Referenser

Följ oss!