Plotter Heat Transfer – ett starkt plottertryck

Plotter Heat Transfer är ett starkt plottertryck – i dess rätta bemärkelse. Vår plottertransfer är ingen vinyl utan en variant av vår värmetransfer Stark, med samma fantastiska egenskaper: STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad, slittålig och särskilt lämplig för grövre plagg. Även om både Stark och vår plottertransfer går utmärkt att använda i alla sammanhang. Vi trycker upp plotter print i 70 x 50 centimeter och de möjliggör allt från findetaljerade, enfärgade logotyper till namn- och designtryck.

Produktspecfikationer

* Dessa angivelser är endast avsedda som rekommendationer. Viss avvikelse i temperatur, tid och tryck kan förekomma, beroende på materialet vår värmetransfer appliceras på.

Plotter Heat Transfer – såhär gör du!

Ett starkt plotter print för alla plagg

Plotter Heat Transfer håller en hög, jämn kvalitet med exakt färgåtergivelse. Plottertrycket appliceras med samma värmepress-inställningar som för ett Stark-tryck och håller plaggets hela livslängd. Plagg tryckta med vår plotter print tål industri- och kemtvätt samt torktumling i uppemot 85 grader. Det går också bra att ha våra plotterark på hyllan i upp emot 1 år, så att de finns tillgängliga när helst du snabbt behöver plottra ut ett tryck.

 

Läs vidare i vår Tryckguide om hur du applicerar Plotter Heat Transfer!

Användningsområden för Plotter Heat Transfer

Plotter Heat Transfer är passar väl för små beställningar eller när det krisar och måste gå fort. Du låter plotter printet gå genom skärmaskinen på precis samma sätt som för vinyl eller folie, rensar bort alla delar som inte ska vara där och applicerar sedan trycket som en vanlig transfer. Med hög vidhäftning passar vårt plottertryck både motiv med fina detaljer samt större tryck. Du kan applicera Plotter Heat Transfer på alla typer av plagg, framförallt dem avsedda för utomhusarbete i tuffa förhållanden. Exempelvis varselplagg, byggarbetskläder och accessoarer, som mössor och handskar.

Tillbehör och färger för vårt plottertryck

I vårt sortiment finns pincett, krokar och punkteringspenna med mera för en så smidig rensning som möjligt. Du beställer Plotter Heat Transfer med ett lägsta antal på 5 stycken ark. Du kan välja mellan flera olika färger på arken.

Plotter print i olika färger

Våra värmetransfers

Bli kund och beställ redan idag!

Registrera dig som kund för att beställa, eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!