STARK REFLEX

Stark Reflex kan beställas i alla färger och används när du önskar en reflekterande värmetransfer. Värmetransfern håller plaggets livslängd. Produkten är helt ftalat fri och certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Det är enkelt att applicera Stark Reflex på textil, men då det förekommer en nästan oändlig variation av behandlade textiler så är det alltid klokt att prova om Stark Reflex fäster på just ditt plagg.

Vi skickar gärna prov på våra produkter för att säkerställa att du får det resultat som du önskar. Vi kan även utföra testen åt dig om du föredrar det.

* Kontrollera direkt vid leverans att värmetransfern är till din belåtenhet vad gäller färg och utförande. Skulle produkten inte motsvara dina förväntningar så kontakta oss. Vi har nöjd kund-garanti på alla våra värmetransfer.

Egenskaper

Påvärmning:
Påvärmning: 125°C - 180°C

Tvättålighet:
0-85°C

Minsta antal vid beställning:
50st

Tid:
8-20sek.

Strykning:
Stryk på plaggets baksida

Tryck:
4-7 bar

Färger:
Färger: Vi följer PMS skalan (Pantone Matching Systems)

Torktumling:
Ja

Avlägsning av plastbärare:
ljummen/Kall

Reflex_retouch_small reflex1 reflex2

Applicering av Stark Reflex värmetransfer

De värden vi rekommenderar är att se som generella rekommendationer. Det bästa resultatet får du om du testar med just din påvärmningsmaskin. Vi använder vår Hot 2000 värmepress när vi utför egna tester. Stark-Reflex har ett temperaturanvändningsområde som är mellan 115°C till 180°C. Tiden kan varieras mellan 8-20 sekunder. Tryckinställningen 4-7 bar är bra värden på vår HOT 2000 påvärmningsmaskin.

Tvätt & Strykråd för plagg med Stark Reflex värmetransfer

Stark-Reflex värmetransfer klarar kemtvätt & industritvätt upp till 85°C. Stryk ej direkt på transfern, den kan då smälta. Det fungerar bra att stryka på baksidan av plagget där transfern är påvärmd.

Hur gör jag?