Hur beställer jag?

1. Skicka din beställning

Logga in i din webshop och klicka på ”Beställ ny logotyp” och följa anvisningarna angivna där. Du kan även skicka ett mail med en vektoriserad fil samt din beställning till info@hotscreen.se eller din personliga handläggare på kundtjänst. Söker du mer information om hur det går till att beställa, hur vi tillverkar våra transfertryck eller bra tips och råd om hur du applicerar: läs mer i Tryckguiden

Om du inte är kund hos oss sedan tidigare så bifoga dina företagsuppgifter samt organisationsnummer tillsammans med originalet eller registrera dig som kund direkt på webben.

Var tydlig i din beställning om du skickar den via mail. Vi behöver veta vilken storlek du vill ha på din logga, vilka pms färger du vill trycka loggan i samt hur många loggor du vill beställa.
Minsta beställning är 50st.

2. Originalet kontrolleras

Så fort din beställning har kommit fram till oss kontrolleras det av någon av våra kunniga medarbetare på kundtjänst. Om filen inte är vektoriserad så erbjuder vi alltid omritning till ett fast pris! Korrektur och offert (vid förfrågan) skickas sedan till dig för ditt godkännande.

3. Din beställning trycks

Så fort vi har fått ditt godkännande på korrekturet så planeras din beställning för tryckning. Beroende på vilket leveranssätt du har valt så kan din beställning skickas redan dagen efter ditt godkännande.

Alternativa produktionstider mot extra avgift:

DEX – vår snabbaste tjänst, den kallar vi för DEX, dagen efter express. För dig som kund betyder det att order bekräftad av oss dagen före kl. 14.00 skickas från oss dagen efter.

Express – vi skickar inom max tre arbetsdagar.

Varför Hot Screen?

Hög tillgänglighet och rak kommunikation är ledord i vår dialog med dig som kund. För att din order och vår produktion ska löpa så smidigt som möjligt får du en direktkontakt med någon av oss på kundtjänst redan när du lägger din order. I nära dialog med dig får vi den information som behövs så att vi kan leverera din värmetransfer snabbt och med högsta kvalitet.

Vårt mål är att alla förfrågningar ska besvaras inom 24 timmar. Vi har som standard max 5 arbetsdagar som produktionstid från godkänt korrektur eller om du skickar färdigt original. Vi kan dock erbjuda leverans från oss redan dagen efter din beställning!

Beroende på vart du vill ha din leverans så tillkommer transporttiden. Vi använder Post Nord och DHL för våra leveranser.

Följ oss!