Våra transferpressar

Vi har transferpressar för alla behov

I vårt sortiment har vi transferpressar i tre olika varianter som gör det enkelt att applicera transfertryck snabbt och smidigt. Våra transferpressar har olika kapacitet men har samma kvalitet och användarvänlighet som hjälper dig att förädla dina plagg på ett snyggt och säkert sätt.

Nyhet!

Hot 1000e

En eldriven, säker och användarvänlig transferpress. Denna värmepress är helt eldriven. Du får alla fördelar som vanligen kräver en extra kompressor för att uppnå.

Hot 2000

Hot 2000 är en transferpress utvecklad från grunden av Hot Screen. Pressen är enkel att manövrera och ger snabb applicering med perfekt resultat.

Hot 4000

Hot 4000 är skapad för applicering av stora volymer. Det är en karusellösning framtagen för effektiv, industriell påvärmning med fokus på ergonomi.

Egenproducerade transferpressar av vårt dotterbolag i Kinna

Väljer du någon av våra egenutvecklade värmepressar kan du vara säker på att alltid ha rätt temperatur och tryck vid påvärmningen.


Dessutom har de en rad funktioner som gör att du får ett perfekt resultat varje gång. Våra maskiner produceras av vårt dotterbolag Itek i Kinna.

Beställ din transferpress redan idag!

Logga in på ditt konto i vår webbshop för att beställa eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Öppettider

Mån-Tor: 08.00-16.30

Fre: 08.00-15.30

Övrig Information

Jobba hos oss

Referenser

Följ oss!