Transferpressar

Vi har transferpressar för alla behov

I vårt sortiment har vi transferpressar i tre olika varianter, som gör det enkelt att applicera värmetransfer snabbt och smidigt. Våra värmepressar har olika kapacitet men har samma kvalitet och användarvänlighet som hjälper dig att förädla dina plagg på ett snyggt och säkert sätt.

Nyhet!

Hot 1000e Värmepress

En eldriven, säker och användarvänlig transferpress. Denna värmepress är helt eldriven. Du får alla fördelar som vanligen kräver en extra kompressor för att uppnå.

Hot 2000 Värmepress

Hot 2000 är en transferpress utvecklad från grunden av Hot Screen. Pressen är enkel att manövrera och ger snabb applicering med perfekt resultat.

Hot 4000 Värmepress

Hot 4000 är skapad för applicering av stora volymer. Det är en karusellösning framtagen för effektiv, industriell påvärmning med fokus på ergonomi.

Varför behövs transferpressar?

En transferpress, eller värmepress som många säger är ett måste för alla typer av transfertryck på textiler. För att få ett bra resultat varje gång krävs det en maskin som klarar av höga volymer med stor användarvänlighet.

 

I vårt sortiment finns ett flertal olika transferpressar som gör det enkelt för dig att applicera våra transfertryck på ett enkelt, smidigt och säkert sätt. Alla våra transferpressar har en lång livslängd och om service behövs har vi tekniker som hjälper till. Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi tagit fram tre egenutvecklade transferpressar med hög pålitlighet som garanterar dig ett resultat av högsta kvalitet. 

Påvärmning transferpress

Olika typer av värmepressar

För att kunna trycka transfertryck på textiler krävs en maskin som håller ett stabilt tryck och hög värme under tiden transfern pressas mot plagget. Det finns ett flertal olika slags transferpressar som klarar detta.

Manuell transferpress

Manuella
värmepressar

Det finns manuella, semi-automatiska eller pneumatiska pressar och alla ger oftast ett bra resultat. Väljer du att använda en manuell press reglerar du trycket själv. På de manuella pressarna finns ett handtag som operatören trycker ned löst, mellanhårt eller hårt beroende på vilket tryck transfern skall appliceras med.

Semi automatiska värmepressar

Semi-automatiska
värmepressar

En semi-automatisk transferpress fungerar som en manuell – med skillnaden att du ställer in tryck och tid och endast pressar ner värmejärnet själv. Oftast går värmejärnet upp av sig självt när appliceringen är avslutad.

Pneumatiska och eldrivna Värmepressar

Pneumatiska & eldrivna värmepressar

Om du vill vara säker på att få ett lyckat och stabilt resultat varje gång är rekommendationen att välja en pneumatisk eller eldriven värmepress. Dessa sköter tryck, tid och värme själv utifrån de inställningar du valt på maskinen. Alla värmepressar i vårat sortiment är antingen Pneumatiska eller eldrivna.

Egenproducerade transferpressar av vårt dotterbolag i Kinna

Väljer du någon av våra egenutvecklade värmepressar kan du vara säker på att alltid ha rätt temperatur och tryck vid påvärmningen.


Dessutom har de en rad funktioner som gör att du får ett perfekt resultat varje gång. Våra maskiner produceras av vårt dotterbolag Itek i Kinna.

Hot 2000 transferpress ritning

Beställ din transferpress redan idag!

Logga in på ditt konto i vår webbshop för att beställa eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!