Hot 1000e

En eldriven transferpress!

Med ny teknik och innovation har vi från grunden utvecklat en ny typ av transferpress – den elektriska transferpressen.

 

Med vår elektriska transferpress får du alla fördelar av en tryckluftsdriven press utan behov av en extern kompressor. Detta gör den mer portabel och kräver mindre yta än våra andra transferpressar i sortimentet, men ger ändå samma högkvalitativa applicering vid korrekt användning.Med ny teknik och innovation har vi från grunden utvecklat en ny typ av transferpress den elektriska transferpressen.Med vår elektriska transferpress får du alla fördelar av en tryckluftsdriven press utan behov av en extern kompressor. Detta gör den mer portabel och kräver mindre yta än våra andra transferpressar i sortimentet, men ger ändå samma högkvalitativa applicering vid korrekt användning.

Elektrisk transfermaskin Hot1000e

Rätt tryck & temperatur

Hot 1000e levererar rätt tryck och rätt temperatur till din applicering. De flertalet inbyggda säkerhetsfunktionerna skapar en säker arbetsmiljö för användaren, och inställningar görs i den tydliga displayen med tryckknappar. Den utdragbara underplattan underlättar vid arbetet då arbetsytan är helt frilagt för enkel placering av plagg och värmetransfer. Byte av underplatta sker genom att lossa spaken undertill och därefter är det bara att ta bort underplattan för byte. När du skall fästa underplattan igen lägger du helt enkelt på den och drar åt spaken undertill.

Se även våra andra transferpressar här!

Instruktionsfilm - Hot 1000e

I denna filmen går vi igenom alla funktioner och fördelar med Hot 1000e. Se filmen för att få reda på hur du använder vår eldrivna transferpress på bästa möjliga sätt.

Hot 1000e är vår första helt eldrivna värmepress som inte behöver någon extern kompressor. 

Hög användarvänlighet

Arbetsbordet på vår elektriska Hot 1000e sitter på en lagrad släde som manövreras enkelt av användaren. Funktionen underlättar placeringen av plagg och transfertryck.


Med sina tre olika lägen vid applicering är det enkelt för användaren att trycka på small, medium eller large beroende på vilken underplatta som valts. Den har en ställbar display där du kan ändra tiden vid applicering från 1 sekund till 60 sekunder och vid avslutad applicering går värmejärnet upp av sig självt.

Nedladdningsbara filer

Stabil värmeisolering

För att lyckas få ett kvalitativt och stabilt resultat vid varje applicering krävs det att värmepressen klarar av att hålla en stabil temperatur. Våra värmepressar har ett 5 cm tjockt värmejärn som isolerar värmen och garanterar en stabil temperatur upp till +200ºC under hela appliceringsprocessen.

Vår elektriska transferpress Hot 1000e levereras med:

STabil värmeisolering transferpress Hot 1000e

Tekniska specifikationer

Beställ din Hot 1000e redan idag!

Logga in på ditt konto i vår webbshop för att beställa eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!