Hot 2000

Vår populäraste värmepress

HOT 2000 är vår egenutvecklade värmepress och är enligt många av våra kunder allt som behövs för att få ett perfekt resultat varje gång med enkelhet. 

Den enkla manövreringen och de enkla inställningsmöjligheterna kombinerat med en hållbarhet och pålitlighet utöver det vanliga har gjort värmepressen HOT 2000 till en riktig storsäljare i Sverige och övriga Europa.

Transfermaskin Hot 2000

Hot 2000 utformad efter ergonomi

Med sin utformning efter bättre ergonomi och funktioner som avlastningshyllor på bägge sidor, fästen för surfplatta och enklare fästanordning för underplattor är vår HOT 2000 anpassad för ett hållbart och effektivt arbetsflöde. Pressen är enkel att manövrera och ger snabb applicering. Med rätt hantering garanterar den dig ett perfekt resultat – varje gång. Vill du satsa på högsta kvalitet, effektivitet och användarvänlighet är detta en transferpress för dig. Hot 2000 är en transferpress utvecklad från grunden av Hot Screen och byggs av vårt dotterbolag i Kinna. Vi har alltid tryckmaskiner på hyllan för omgående leverans.

Instruktionsfilm - Hot 2000

I denna filmen går vi igenom alla funktioner och fördelar med Hot 2000. Se filmen för att få reda på hur du använder vår populäraste transfermaskin.

Anpassa underplattan för din applicering

Maskinen levereras med 5st underplattor i olika storlekar för att du skall komma igång med din applicering så snabbt som möjligt.

Underplattor som medföljer

Värmepressen HOT 2000 är anpassad efter bordsplacering och står bäst på ett stabilt arbetsbord.

Värmepress Hot 2000 underplatta
Transferpress Hot 2000

Högkvalitativt resultat vid varje applicering

För att lyckas få ett kvalitativt och stabilt resultat vid varje applicering krävs det att transfermaskinen klarar av att hålla en stabil temperatur. Våra pressar har ett 5cm tjockt värmejärn som isolerar värmen och garanterar en stabil temperatur upp till +200ºC under hela appliceringsprocessen.  

Med sin svängbara axel med dubbelkommando som manövrering ökar den effektiviteten och på så sätt kan nästa plagg förberedas medan applicering sker på det första.

 

HOT 2000 är en transfermaskin du kan lita på.

Se även våra andra transferpressar här!

Tekniska specifikationer

Beställ din Hot 2000 redan idag!

Logga in på ditt konto i vår webbshop för att beställa eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!