Hot 4000

En industriell värmepress för stora volymer!

Hot 4000 är vår största och mest effektiva transferpress. Med denna tryckmaskin kan du förädla plagg i stora volymer på kortast möjliga tid kombinerat med stor användarvänlighet. Detta gör den till ett lätt val för er med behov av industriell kapacitet. Vid framtagning av Hot 4000 har vi tagit största möjliga hänsyn till operatörens arbetsmiljö och säkerhet utan att försvåra användandet av maskinen.

Transfermaskin Hot 4000

Värme och kyla

Hot 4000 är försedd med två stycken överplattor, en med värme och tryck och en kylplatta. Det innebär att du kan trycka alla värmetransfer med ”Cold Peel” utan att behöva vänta tills plastbäraren hunnit bli kall innan du drar bort den. Vid applicering roterar underplattorna till värme- och kylplattorna, och under applicering kan förberedelse av nästa plagg ske. Pressen är utrustad med ett höj- och sänkbart bord för bästa möjliga ergonomi oavsett operatörens längd. Hot 4000 är framtagen för ett hållbart arbete och är utrustad med avlastningshylla, fäste för surfplatta och en enkel fästanordning för underplattorna. Pressen är enkel att manövrera och ger snabb applicering med hög kvalitet. Med rätt hantering garanterar den dig ett perfekt resultat, varje gång.

Instruktionsfilm - Hot 4000

I denna filmen går vi igenom alla funktioner och fördelar med Hot 4000. Se filmen för att få reda på hur du använder vår största och mest effektiva transferpress.

Stabil temperatur med rätt tryck

Våra värmepressar har ett 5 cm tjockt värmejärn som isolerar värmen och garanterar en stabil temperatur upp till +200ºC under hela appliceringsprocessen. Transfermaskinen Hot 4000 är utrustad med en inbyggd timer. Timern kan ställas in från 1 till 60 sekunder, och vid avslutad applicering går värmejärnet upp samtidigt som karusellen roterar.

Underplattor som medföljer

Hot 4000 höj och sänkbart bord
Värmetransfermaskin Hot 4000 roterande bord

Egentillverkade transferpressar i Kinna

Vill du satsa på högsta kvalitet och användarvänlighet är detta en transferpress för dig. Hot 4000 byggs av vårt dotterbolag i Kinna.

 

Se våra andra transferpressar här!

Tekniska specifikationer

Beställ din Hot 4000 redan idag!

 Kontakta vår säljsupport för mer information om Hot 4000 och för att göra en beställning.

Följ oss!