Beställ miljövänliga tryck till kläder

När du ska beställa tryck till kläder är miljöaspekten kanske inte alltid i första rummet. För oss på Hot Screen är den dock det. Miljö och hållbarhet genomsyrar hela vår verksamhet och påverkar sådant som spill, processvatten och färgtyper med målet att våra produkter ska lämna minsta tänkbara avtryck på miljön. Därav uppfyller både våra miljövänliga transfers och vår produktion kraven för flera certifieringar, däribland STANDARD 100 by OEKO-TEX® klass 1 – det strängaste kravet som garanterar att en produkt inte innehåller några hälsoskadliga ämnen. Trots detta kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser.

Hos oss kan du med andra ord beställa prisvärda tryck till kläder och få miljöaspekten på köpet. Våra transfertryck finns i tre olika utföranden:
STARK
FLEX
REFLEX

Frågan är då: vilket tryck passar dig? Här kommer några frågor att besvara.

Färger till tryck till kläder.

Innan du beställer tryck till kläder: några frågor att svara på

Vi har gjort det enkelt att beställa tryck till kläder från oss. Skapa ett konto i vår webbshop, så kommer du igång direkt! Men innan du beställer tryck till kläder kan frågorna nedan vara till hjälp:

  • Vad ska trycket hamna på för plagg?
  • Vad kommer plagget att utsättas för – slitage, stretch, extrem värme?
  • Vilka ska använda plagget i slutänden?

Med hänvisning till de miljöval vi gjort när vi utvecklat våra miljövänliga transfers kan alla bruka våra produkter i slutänden – småbarn kan rentav ha våra transfers i munnen. Du kan läsa om våra transfertryck och deras egenskaper på värmetransfersidan. Generellt kan dock sägas att STARK är för arbetskläder, FLEX för sport-, profil– och träningskläder samt accessoarer (allroundtransfer), REFLEX till kläder som bland annat ska bäras i mörker.

Vi tillverkar tryck till kläder i flera linjer.

Varför beställa tryck till kläder från Hot Screen?

Överväger du att beställa transfertryck till kläder från oss, men inte helt bestämt dig än? Håll i hatten: vi är ett miljöcertifierat transfertryckeri, samt en tillverkare av transferpressar med svenskt stål, och all produktion sker lokalt strax söder om Kungsbacka. Vi är också ledande i norden och jobbar med några av Sveriges största företag. Våra priser är konkurrenskraftiga (prova gärna vår priskalkylator för att få fram exempel) och våra tryck miljövänliga – de kan exempelvis tryckas på ekologiska textilier och är fria från ftalater. Du kan räkna med att trycken håller plaggets livslängd, går att lagra i minst 5 år och är enkla att applicera!

Följ oss!