Värmetransfer

En miljövänlig, högkvalitativ värmetransfer – som möter dina krav

På Hot Screen trycker vi en av marknadens mest slitstarka, miljövänliga och lättanvända värmetransfer – dygnet runt. Transfern beställs enklast via vår webbshop och är lätt att applicera på mjuka sportkläder såväl som på grova arbetskläder. Applicerad rätt håller transfern under hela plaggets livslängd. 

plastbärare avlägsnas från värmetransfer-tryck

En värmetransfer, flera varianter

STARK HEAT TRANSFER

Behöver du en värmetransfer som är slitstark, tålig och som passar alla förhållanden? Då är det STARK Heat transfer du skall använda.

FLEX HEAT TRANSFER

Behöver du en stretchig allround-värmetransfer som passar de flesta plagg och accessoarer? Då är det FLEX Heat transfer du ska använda.

REFLEX HEAT TRANSFER

Behöver du en värmetransfer som reflekterar ljus i mörker? Då är det REFLEX Heat transfer du ska använda.

 

Trycka med värmetransfer, hur gör jag?

Vår instruktionsvideo visar dig de mest grundläggande instruktionerna för hur du trycker med värmetransfer på ditt plagg för att få bästa, möjliga resultat. 

Alla värden i filmen är rekommendationer på våra värmepressar Hot 2000 och Hot 4000. Viss variation i inställningarna kan förekomma på andra tryckmaskiner.

Medarbetare håller upp ark med transfertryck

30 år av utveckling!

Vi har utvecklat vår produkt tillsammans med våra kunder under 30 års tid, och resultatet har gjort oss till det ledande transfertryckeriet i Norden. För att ytterligare säkra hållbarheten och kvaliteten på våra värmetransfers tillverkar vi våra värmepressar själva. Fabriken ligger i Kinna och står för både produktion och service.

Varför ska du välja värmetransfer framför andra klädtryck?

Värmetransfer har på senare år ersatt det traditionella screentrycket, och detta av flera goda skäl. Inte minst enkelheten, både i produktion och applicering, samt produktens kvalitet och kostnadseffektivitet. En värmetransfer trycks på de flesta tyger och kan ha flera olika egenskaper, till exempel tunn och stretchig, reflekterande eller slitstark. Det går också att trycka flera värmetransfers på samma plagg, till exempel logotyp, siffror, sponsorer med flera. Denna mångsidiga produkt lämpar sig med andra ord fint för både arbets- och varselkläder samt profilkläder åt företag, idrottsföreningar och sportklubbar. 

Många företag brandar sina kläder som en del av marknadsföringen. Det ökar varumärkeskännedomen bland både kända och nya målgrupper, bygger kundförtroende, förmedlar kvalitet och service samt tydlig, professionell representation. En effekt det inte talas lika mycket om, men som är av minst lika stor betydelse, är att kläder tryckta med exempelvis värmetransfer-tryck också stärker känslan av gemenskap bland dina medarbetare. Det här leder till ökad prestation, och det om något är gynnsamt både ur ett mellanmänskligt och affärsmässigt perspektiv. 

Värmetransfer från Hot Screen – en del av ett omfattande hållbarhetstänk

Våra värmetransfers produceras på ett omsorgsfullt samtidigt effektivt sätt, utan att tumma på kvaliteten. För varje steg i processen finns vana händer och kritiska ögon som granskar varje ark ner till minsta millimeter. Denna omsorg om både arbetsflöde och resultat leder till värmetransfers som tar största möjliga hänsyn till miljön, samtidigt som de håller högsta kvalitet och tålighet mot slitage. Våra värmetransfers är fria från ftalater och certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Äldre medarbetare värmer på tryck med hot 2000

Bli kund och beställ redan idag!

Registrera dig som kund för att beställa eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!