FLEX – flexibel värmetransfer

FLEX Heat Transfer är en flexibel värmetransfer speciellt framtagen för sport- och profilkläder. Dock lever trycket upp till sitt namn i dubbel bemärkelse: FLEX är en allround-transfer för alla de kläder och accessoarer som kräver ett följsamt och stretchigt tryck.

Produktspecfikationer

* Dessa angivelser är endast avsedda som rekommendationer. Viss avvikelse i temperatur, tid & tryck kan förekomma, beroende på materialet vår värmetransfer appliceras på.

FLEX Heat Transfer och vårt övriga produktsortiment

Våra säljare Fredrik & Robin går igenom Flex Heat Transfer och vårt övriga produktsortiment. Vad skiljer produkterna åt och på vilka plagg lämpar sig FLEX bäst? Titta på filmen för att få svar på dessa frågor!

En värmetransfer som
uppfyller dina krav

Vår flexibla värmetransfer håller samma höga miljöstandard som STARK och REFLEX, med certifieringen STANDARD 100 by OEKO-TEX®, och går att ha på lager i minst 5 år. Den tål tvätt och torktumling i upp till 60 grader.

Kille och tjej springer iklädda sportkläder med transfertryck

Användningsområden för
FLEX Heat Transfer

FLEX Heat Transfer följer plaggets rörelser och lämpar sig väl som tryck på profilkläder, träningskläder och andra funktionsplagg i behov av en flexibel värmetransfer. I jämförelse med våra andra produkter är FLEX tunnare i sitt utförande, med en töjbar förmåga som gör att trycket blir ett med plagget. Därför rekommenderar vi att FLEX appliceras på till exempel t-shirts och tröjor, mössor, halsdukar och pannband. 

En flexibel värmetransfer – i två utföranden

FLEX Heat Transfer trycks i två olika varianter, Solid och Process. Deras egenskaper skiljer sig åt, men de är lika stretchiga, flexibla värmetransfers och håller samma höga standard vad gäller kvalitet och tvättålighet.

Vårt produktsortiment​

Bli kund och beställ redan idag!

Registrera dig som kund för att beställa, eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!