Julstängt

Vi kommer ha stängt för julledighet 23 dec – 2 jan. Vi på Hot Screen vill önska alla våra kunder och leverantörer en god jul & gott nytt år!

HOT SCREEN NU I FINLAND

Vi är stolta att presentera att vi har etablerat ett finskt dotterbolag ”Hot Screen OY”. Vår vision är att förbättra service och effektivisera verksamheten mot den finska marknaden. För att kunna verkställa våra visioner har vi förvärvat vår första finsktalande säljare Henrik Gillberg. Henrik har arbetat inom branschen med Yrkeskläder i 20 år och har tidigare arbetat på Hultafors Group Finland OY.

Den första versionen av vår webbplats och webbshop finns i dagsläget tillgänglig på finska på domänen http://hotscreen.fi.

 Henrik Adress Finland:
Hot Screen OY
Puolikkotie 8
Espoo 02230
Finland
Kontakt:
Henrik Gillberg – Försäljningschef Finland
Tel: 0400 97 25 01
E-post: henrik.gillberg@hotscreen.se

 

Chatta med oss!

fråga_tjej_litenVi har nu lanserat en chattfunktion för att ytterligare förbättra kommunikationen med våra kunder. Med chatten får vi möjlighet att på kortast möjliga tid besvara era frågor. Skriv gärna till oss om du har frågor om våra produkter, tjänster eller en allmän fråga om Hot Screen.

Beställningar & offertförfrågningar hänvisas till webbshopen eller mail.

/Kundtjänsten

Hot Screen har sommaröppet!

Vi vill meddela alla våra kunder & leverantörer att Hot Screen har öppet hela sommaren. Vi har samma öppettider & leveranstider som vanligt.

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Vi är nu ISO certifierade!

Vi är stolta att kunna meddela att vi nu är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Vi har alltid varit dedikerade till att systematiskt förbättra vår kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar, samt att leva upp till konkreta och erkända miljökrav. Nu är vi certifierade enligt den internationella standarden. Vi är stolta över att vara den första värmetransfer producenten i norden som är certifierade enligt Svensk Certifierings höga standard.

SCAB_ISO_9001_SveSCAB_ISO_14001_Sve

 

 

 

Klicka på bilderna för att se hela certifikatet i PDF format.

Hot Screens första Laddhybridbil!

elbilVi har fått leveransen av vår första laddhybrid tjänstebil! Vi satsar på miljön i alla aspekter och vill med detta visa att vi menar allvar med vårt miljöengagemang. Vår vision är att alla tjänstebilar skall vara helelektriska eller drivas med hybridteknik i framtiden.

Siffror & Bokstäver!

Siffror & BokstäverVi kan nu stolt presentera att siffror & bokstäver äntligen finns tillgängligt för beställning i webshoppen. Siffror & bokstäver säljes styckvis i 10-pack. Siffror & Bokstäver finns att beställa i flera storlekar och i färgerna Svart & Vitt.

CTS nummer två på plats!

Förra veckan tog vi leverans av vår andra CTS (Computer To Screen). Allt för att möta den ökade efterfrågan på vår produkt!

Dessutom garanterats vår leveranssäkerhet och vi undviker produktionsstörningar, både planerade och oplanerade. I detta arbete förstärker vi ytterligare vårt samarbetet med Marabu, Grunig samt Singntronic.

Hotscreen.se finns nu på Finska!

finnish flagNu finns vår hemsida & webshop tillgänglig för alla våra kunder även på Finska. Sidan kommer även inom kort att översättas till Tyska.