Namntryck

Namntryck förstärker de fördelar som profilerade kläder redan ger, inte minst tydlig kommunikation ut mot kund och känslan av tillhörighet hos medarbetarna. Vi tillverkar namntryck för kläder i bröststorlek med ett lägsta orderantal om 10 transfer – du kan beställa namn styckvis så länge det totala antalet når upp till 10 eller mer. Välj bland flera olika namnstilar och färger! 

Namntryck på kläder – i olika stilar och färger

När du applicerar namntryck på kläder behöver du ta hänsyn till plaggets färg – och matcha namntrycket. Mörka tryck på mörka kläder är exempelvis inte att rekommendera. Om plagget har, eller ska tryckas med, en företagslogga ska även denna matchas till färg och form. Endast för- och efternamn är tillåtna, alternativt namn med titel på två rader. Och så länge som det totala antalet namntryck uppgår till 10 stycken kan du beställa ett eller flera av varje namn.  

Välj mellan två värmetransfer till ditt namntryck

Namntryck från oss går att få i Stark Heat Transfer eller Flex Heat Transfer. Ska du applicera namntrycket på ett arbetsplagg är det Stark du ska välja, medan Flex är vår allround-transfer: den har en stretchig egenskap som gör att den passar på allt från sport- och träningskläder till vanliga tröjor och byxor.  

Valbara typsnitt

Från oss kan du beställa namntryck i våra standardfärger eller från hela PMS-skalanVi erbjuder 12 olika stilar med både raka eller mjuka bokstäver i ”handstil”. Den stil du väljer avgör om namnet skrivs i versaler eller gemener. 

Maxbredd: 10CM* |Tillgängliga färger: 

Alla PMS färger

*När namnen överstiger 10 cm justerar vi ned storleken på det namnet.

Bli kund och beställ redan idag!

Registrera dig som kund för att beställa, eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!