Lediga tjänster

Korta beslutsvägar, högt i tak, en varm, inkluderande arbetskultur och ett företag i framkantlåter det intressant? Då ska du söka dig till oss! På den här sidan lägger vi ut våra lediga tjänster löpande inom bland annat försäljning och produktion. Om du inte hittar något som passar dig är du alltid välkommen att skicka in en spontansökan, antingen via formuläret eller via mail. Väl mött! 

Lediga tjänster

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kollegor och en organisation att vara stolt över!

Spontanansökan

Vem är du?

Möt några anställda från Hotscreen

Nina Kempe

Kvalitet & Miljö-ansvarig​

Nina innehar rollen som ledare för avdelningen Post-Press, vilket utgör det sista steget innan våra paket levereras till kunderna. Dessutom har hon ansvaret för kvalitets- och miljöfrågor på Hot Screen, där hon engagerar sig i att kontinuerligt förbättra och vidareutveckla vårt system för kvalitets- och miljöhantering.

Oskar Moberg

Tryckerichef

Oskar har tillbringat hela sin karriär hos Hot Screen och i april 2022 tog han över rollen som chef för tryckeriet. Han uppskattar den mångsidighet som jobbet erbjuder. Hans kollegor uppfattar honom som en mycket ambitiös och omtänksam individ.

Robin Östlund

Utesäljare

Robin har varit anställd som fältsäljare hos Hot Screen sedan 2018 och tillbringar mycket tid på resande fot. Med sin omfattande erfarenhet inom profilbranschen, besitter han djupgående kunskap om vårt sortiment och har en skicklighet i att kombinera produkter för att alltid uppnå framgångsrika resultat.

Våra medarbetare

Hot Screens framgång beror mycket på våra medarbetare. Deras engagemang och ansvarstagande driver oss framåt; de är vår viktigaste tillgång. Därför har vi designat våra arbetsplatser för att stödja deras hälsa och välbefinnande.

Vår fastighet omfattar ett gym utöver produktions- och administrationsområden. Gymmet, utrustat med löpband, yogamattor, träningsmaskiner och fria vikter, möter personalens behov av fysisk aktivitet. Det används flitigt av anställda, både före och efter arbetsdagen. För att ytterligare stödja välmåendet finns klättervägg, pingisrum, bastu och biltvätt – allt för att förenkla och berika deras liv.

Framåtanda Gemenskap Hållbarhet

Våra värderingar

Våra värdeord är Framåtanda, Gemenskap och Hållbarhet. Detta tycker vi är det allra viktigaste i relationerna med både medarbetare och kunder:

Att minimera vår miljöpåverkan genom transferproduktion är en av våra grundstenar. För detta har vi egen värmeförsörjning och vattenreningsverk, avgörande för att hantera produktionens vatten. Det vatten vi släpper ut i det kommunala avloppet är pH-neutralt och klart. Dessutom är alla transfers vi producerar fria från skadliga ämnen.

Följ oss!