Robin Östlund - Utesäljare

Robin arbetar som utesäljare på
Hot Screen

Robin har arbetat som utesäljare på Hot Screen sedan 2018 och är ständigt ute på vägarna. Han har lång erfarenhet inom profilbranschen, har stor kunskap om våra produkter och vet vad som lämpar sig med vad för att alltid få ett lyckat resultat.

 

Genom att lyssna till kundernas behov vårdar han våra kundrelationer för att både skapa och bibehålla ett långa och bra samarbeten.

Vad är din jobbtitel

Utesäljare

 

Hur länge har du arbetat på Hot Screen?

Jag har jobbat här på Hot Screen I lite mer än 3 år!

 

Vad får du göra i ditt jobb?

I mitt jobb får jag göra en hel del olika saker. Jag är mestadels ute och representerar bolaget vilket innefattar att träffa alla kunder inom mitt distrikt (västra Sverige / Norge), att hålla utbildningar i hur man använder våra produkter på bästa sätt samt att visa vår webbshop och alla funktioner.

 

I stort sett kan man säga att jag åker runt och ser till att alla kunderna är nöjda och glada.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det allra roligaste med mitt jobb är självklart att få träffa alla våra kunder. Jag gillar hela den sociala biten av arbetet och även att bygga upp ett samarbete ihop med dem. Sedan är det förstås väldigt kul att få se hur de olika branscherna fungerar och hur de jobbar!

 

Vad är det bästa med att jobba på Hot Screen?

Det bästa med Hot Screen är att det är ett bolag som har ett bra tänk mot sina anställda och medarbetare, det är korta beslutstiden för saker vi vill genomföra och allas röster blir hörda. Det är en riktigt bra policy mot oss anställda och alla tas hand om vilket gör att det är roligt att arbeta.

Dessutom hålls man hela tiden motiverad genom fria arbetstyglar och alla härliga kollegor.

 

Vad gör du när du inte jobbar?

Förr var jag engagerad i fotboll och var fotbollstränare på lite olika nivåer. Nu är de dagarna över och jag mättar fotbollsintresset genom att titta på mina favoritlag spela istället. Utöver det gillar jag att spela padel, laga mat, och mycket av min lediga tid spenderas i sommarhuset på Smögen med mycket fiske, bad och att köra båt!

Vill du slå oss en signal?

Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med Robin eller någon av våra andra säljare. 

 

Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med dina behov!

Följ oss!