Reflex Heat Transfer – ett slitstarkt och tåligt reflextryck

REFLEX Heat Transfer är ett reflextryck – en reflekterande värmetransfer speciellt framtagen för att synas i mörker. Samtidigt är den lika slitstark och tålig som vår andra produkt, STARK Heat Transfer.

Produktspecfikationer

*Dessa inställningar är framtagna för våra transferpressar baserat på storleken på underplattan alternativt gummiplattan: 38×38 cm: minst 6 bar (utmätt kg/cm2 = 0,33), 38×15 cm: minst 3 bar (utmätt kg/cm2 =0,41), 15×15 cm: minst 1 bar (utmätt kg/cm2 = 0,35), 10×15 cm: minst 1 bar (utmätt kg/cm2 = 0,52)

REFLEX Heat Transfer och vårt övriga produktsortiment

Våra säljare Fredrik & Robin går igenom Reflex Heat Transfer och vårt övriga produktsortiment. Vad skiljer produkterna åt och på vilka plagg lämpar sig Reflex bäst? Titta på filmen för att få svar på dessa frågor!

Reflekterande värmetransfer
för alla plagg

REFLEX håller samma höga kvalitet och uppfyller samma tuffa miljöcertifiering, STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det innebär att reflextrycket garanterat håller lika länge som plagget det trycks på och att det tål industri- och kemtvätt samt torktumling i upp till 85 grader. Du kan också lagerföra REFLEX Heat Transfer i uppemot 5 år. 

Byggarbetare iklädd varselkläder med transfertryck

Användningsområden för
vårt reflextryck

Med vår reflekterande värmetransfer kan du på ett effektfullt och tydligt sätt öka synligheten för ditt varumärke under mörka förhållanden. REFLEX Heat Transfer är motståndskraftig mot slitage och passar perfekt till applicering på exempelvis varselplagg eller vaktplagg som är tänkta att synas i mörker. Produkten fäster dock lika väl på t-shirts, mössor och andra slags plagg som behöver en reflekterande värmetransfer. 

Beställ vårt reflextryck i vilka färger du vill

En vanlig uppfattning är att reflextryck bara går att få i färgen silver, men REFLEX Heat Transfer trycks i hela Pantone Solid Coated-skalan. Du kan välja upp till 7 olika färger i en och samma logotyp med garantin att samtliga färger har samma reflekterande effekt och håller samma höga kvalitet. Här är vårt reflextryck sammanfattat:

Skydda dina känsliga plagg med vårt Blocker-tillägg

Känsligare material, till exempel polyester och Softshell, har en benägenhet att tränga igenom även de kraftigaste värmetransfers. Färgen i plasterna bidrar till en kemisk reaktion som resulterar i missfärgningar och skuggor, så att reflextrycket ser ”mögligt” ut. Därför har vi tagit fram Blocker, ett tillägg till våra produkter. Tillägget hejdar den kemiska reaktionen och går enkelt att känna igen bland våra ordinarie produkter med sin mörkgrå baksida, kontra den vanliga vita. Blocker består av tre lager aktivt kol. Vill du veta mer går det bra att läsa vidare här.

Vårt produktsortiment​

Bli kund och beställ redan idag!

Registrera dig som kund för att beställa, eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!