Nina Kempe - Quality Manager

Nina arbetar som Quality Manager på Hot Screen

Nina arbetar som Kvalitet- och miljöansvarig, och har därmed hand om kvalitet- och miljöfrågor här på Hot Screen. Hon arbetar hårt med att underhålla och utveckla kvalitet- och miljöledningssystemet.

Vad är din jobbtitel?

Kvalitet- och miljöansvarig.

 

Hur länge har du jobbat här?
Jag började arbeta här på Hot Screen år 2006, så 15 år.

 

Vad får du göra i ditt jobb?
I mitt jobb arbetar jag med att underhålla kvalitet- och miljöutvecklingen för hela bolaget, och dessutom analysera produktionsstatistik för att på så sätt kunna förbättra den i framtiden och därmed minska felstatistiken. 

 

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det allra roligaste med mitt jobb är att det är högt i tak och att alla idéer som kommer fram tas på allvar, och att alla individer i hela produktionsledet tillhandahåller en lika viktig del i processen som en annan.

En annan stor faktor till varför jag trivs är så klart alla mina härliga medarbetare som förgyller veckorna. Vi har alla en öppen och nära kommunikation åt båda hållen och ställer alltid upp för varandra.

 

Vad är det bästa med Hot Screen?
Det jag anser är det allra bästa med Hot Screen är att vi är ambitiösa med alla miljöfrågor. Vi har en modern och miljöanpassad fastighet som lämnar minsta möjliga avtryck på miljön. Något annat som gör Hot Screen till ett fantastiskt bolag att jobba på är att alla medarbetare står i fokus, och att mående och hälsa kommer i första ledet.

 

Vilka ord skulle beskriva dig?
Några ord som skulle beskriva mig är att jag är en glad och omtänksam person som tidigare brann för dans, men nu för tiden har jag fått ett stort intresse för friluftsliv och friluftsaktiviteter ihop med min familj.

Mer om vårt miljöarbete

Läs om hur vi arbetar för en hållbar tillverkning av våra transfertryck.

Följ oss!