Hot Screen & ITEK

Hot Screen har sedan flera år haft ett djupt samarbete gällande konstruktion och produktion av värmepressar tillsammans med ITEK. (Innovationsteknik Väst AB)

Den 2 Maj i år förvärvades ITEK till Hot Screen koncernen och är nu en viktig del av oss och en bidragande del till vår framtida expansion.
Förvärvet har givit oss ytterligare möjligheter att säkra vår framtida produktion av värmepressar och samtidigt fortsätta utvecklingen av värmepressar och tillbehör.

Som en naturlig utveckling tar ITEK nu även över service av värmepressar. Överlämning av serviceansvaret sker måndagen den 2 december.
För dig som kund blir det ingen skillnad förutom att det nu är ITEK som utför servicen av värmepressar.

Nya värmepressar och tillbehör kommer som tidigare säljas och levereras från Hot Screen AB i Fjärås.

Adress & Kontaktuppgifter till ITEK:
Innovationsteknik Väst AB
Ehns gata 11
511 56 Kinna

Servicetelefon: +46 (0)724-02 16 79
E-post: service@itekab.com

Du kan även kontakta Hot Screens säljsupport vid ärenden gällande värmepressar.

Hot Screens ägare tar in strategisk partner för fortsatt tillväxt

Nuvarande ägare till Hot Screen har beslutat att ta in Röko som strategisk partner och delägare. Hot Screen är en av Nordens ledande tillverkare av värmetransfers och påvärmningsmaskiner med målsättningen att framställa värmetransfer med hög kvalitet, miljövänligt i alla led och till rätt pris.

Sedan nuvarande ägare förvärvade bolaget 2014 har Hot Screen haft en kraftig utveckling och i senaste bokslutet 31 augusti 2019 uppgick omsättningen till 94 MSEK. Under perioden har Hot Screen även byggt en av världens mest moderna och miljövänliga tillverkningsenhet i Fjärås utanför Kungsbacka. De senaste två åren har Hot Screen med framgång etablerat verksamhet i Finland och Norge.

För att ytterligare accelerera den organiska tillväxten, inte minst i övriga Europa, samt fortsätta Hot Screens branschkonsolidering tar nuvarande ägare in Röko som partner och delägare. Röko är ett investmentbolag som investerar långsiktigt i lönsamma små och medelstora bolag med Europa som fokus.

För mer information se www.hotscreen.se & www.roko.se

För frågor, kontakta:

Anders Längnäs, Ordförande, +46 709 29 12 68

Fredrik Skanselid, CEO, +46 705 36 16 09