Vi har öppet hela sommaren!

Vi vet hur viktigt det är att alltid få sina beställningar i tid. Därför har vi öppet hela sommaren med samma öppettider och leveranstider som vanligt.

Vi önskar alla en trevlig sommar & semester!

Snabbare leveranser

Under mars och april testade vi att korta produktionstiden på alla beställningar som kommer till oss via webshopen. Då detta visade sig vara mycket uppskattat har vi nu valt att göra detta permanent.

Alla beställningar du gör med standardproduktion via webshopen producerar vi nu på 4 dagar istället för 5!

 

Välkommen med din order.

Nyhet – Uppdatering av Hot 2000

Hot 2000 är vår pålitliga värmepress som nu har blivit ännu bättre!

Med ny utformning för bättre ergonomi och nya funktioner som avlastningshyllor på varje sida om maskinen & enklare fästanordning för underplattor. Hot 2000 har fortfarande samma enkla manövrering som kombinerat med sin oslagbara hållbarhet förblir en verklig storsäljare i Sverige och övriga Europa.

Läs mer här!

Avger vår värmetransfer några farliga ångor?

Vi får ibland frågan om våra värmetransfer eller värmepressar avger några farliga ångor vid användning / upphettning.

Vi gav det oberoende institutet RI.SE (f.d. Swerea IVF AB) i Mölndal uppdraget att svara på den frågan genom att ta luftprov och mäta dessa i sitt laboratorium.

Svaret är att inga av våra produkter avger några farliga ångor vid användning. Detta gäller för både våra värmetransfer och värmepressar.

Klicka på här för att ta del av testresultatet!

Nytt Avtal – Würth

Vi har nu skrivit ett avtal med Würth Svenska AB. De erbjuder arbetskläder och möjlighet för kunden att få sina kläder tryckta i butik. Vi kommer att placera ut tryckpressar i deras butiker i Stockholm, Göteborg & Malmö under våren, för att göra detta möjligt för dem.

Würth är en tysk återförsäljare av verktyg och förbrukningsvaror. Koncernen finns i 80 länder och har 77 000 anställda. I Sverige har Würth 33st butiker.

Vårkampanj i webshoppen!

Under mars månad minskar vi produktionstiden med 1 arbetsdag på alla beställningar du gör via vår webbshop. Kampanjen avser nya artiklar såväl som tidigare beställda artiklar.

Kampanjen gäller endast beställningar med standardproduktionunder hela mars.

OBS! Kampanjen gäller 1 – 31 mars och endast order lagda i vår webbshop. Kampanjen gäller inte på beställningar via mail, fax eller telefon.

Nytt kundavtal!

Hot Screen har skrivit ett nytt avtal med Sportringen där nu även Team Sportia ingår.
Tillsammans har Sportringen och Team Sportia ca 220st butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr.
Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med Sportringen och välkomnar Team Sportia gänget till Hot Screen.
För mer information kontakta säljansvarig på Hot Screen Fredrik Axelsson fredrik.axelsson@hotscreen.se

Stängt för utbildning!

Vi har stängt för utbildning fredag 1:e februari. För beställningar hänvisar vi därför alla våra kunder till vår webshop, då den är öppen precis som vanligt. Vi kommer vara åter på plats måndag 4:e februari med ordinarie arbetstider.

Tack för denna mässan!

 

Vinterns omgång av Nordic Profile Fair är avslutad och vi hade många intressanta och givande möten med kunder & leverantörer. Vi vill tacka alla som besökte vår monter, vi ses igen i augusti!