Ny samarbetspartner – Procurator

Vi kan stolt informera om att Procurator valt att skriva ett samarbetsavtal med oss. Avtalet gäller värmetransfer och värmepressar under minst tre år.

Procurator är en nordisk koncern med totalt 24st enheter i Sverige, Norge, Finland och Estland. Koncernen förser kunder med arbetskläder, personlig skyddsutrustning, städartiklar och mycket mer.

Vi hälsar Procurator välkomna till oss och ser fram emot ett långt och bra samarbete.

Succé på mässan i Jönköping!

Tack alla kunder som besökte oss i vår monter på Nordic Profile Fair förra veckan.

Vår nya produkt FLEX Heat Transfer mottogs mycket positivt och vi ser fram emot en spännande höst.

Besök oss på mässan – Monter A03:12

Vi ställer som vanligt ut på Nordic Profile Fair 14-15 augusti, och kommer denna gången att befinna oss i monter A03:12 där vi presenterar vår nya produkt FLEX Heat Transfer.

Besök oss gärna i montern för mer information!

Vi har öppet hela sommaren!

Vi vet hur viktigt det är att alltid få sina beställningar i tid. Därför har vi öppet hela sommaren med samma öppettider och leveranstider som vanligt.

Vi önskar alla en trevlig sommar & semester!

Snabbare leveranser

Under mars och april testade vi att korta produktionstiden på alla beställningar som kommer till oss via webshopen. Då detta visade sig vara mycket uppskattat har vi nu valt att göra detta permanent.

Alla beställningar du gör med standardproduktion via webshopen producerar vi nu på 4 dagar istället för 5!

 

Välkommen med din order.

Nyhet – Uppdatering av Hot 2000

Hot 2000 är vår pålitliga värmepress som nu har blivit ännu bättre!

Med ny utformning för bättre ergonomi och nya funktioner som avlastningshyllor på varje sida om maskinen & enklare fästanordning för underplattor. Hot 2000 har fortfarande samma enkla manövrering som kombinerat med sin oslagbara hållbarhet förblir en verklig storsäljare i Sverige och övriga Europa.

Läs mer här!

Avger vår värmetransfer några farliga ångor?

Vi får ibland frågan om våra värmetransfer eller värmepressar avger några farliga ångor vid användning / upphettning.

Vi gav det oberoende institutet RI.SE (f.d. Swerea IVF AB) i Mölndal uppdraget att svara på den frågan genom att ta luftprov och mäta dessa i sitt laboratorium.

Svaret är att inga av våra produkter avger några farliga ångor vid användning. Detta gäller för både våra värmetransfer och värmepressar.

Klicka på här för att ta del av testresultatet!

Nytt Avtal – Würth

Vi har nu skrivit ett avtal med Würth Svenska AB. De erbjuder arbetskläder och möjlighet för kunden att få sina kläder tryckta i butik. Vi kommer att placera ut tryckpressar i deras butiker i Stockholm, Göteborg & Malmö under våren, för att göra detta möjligt för dem.

Würth är en tysk återförsäljare av verktyg och förbrukningsvaror. Koncernen finns i 80 länder och har 77 000 anställda. I Sverige har Würth 33st butiker.

Vårkampanj i webshoppen!

Under mars månad minskar vi produktionstiden med 1 arbetsdag på alla beställningar du gör via vår webbshop. Kampanjen avser nya artiklar såväl som tidigare beställda artiklar.

Kampanjen gäller endast beställningar med standardproduktionunder hela mars.

OBS! Kampanjen gäller 1 – 31 mars och endast order lagda i vår webbshop. Kampanjen gäller inte på beställningar via mail, fax eller telefon.