Ladda hem vektorfiler på alla dina logotyper i vår webbshop.

Då vi får många frågor om vektorfiler har vi utvecklat ett smidigt system för dig att ladda hem alla dina logotyper via vår webbshop. Logga in på ditt konto, sök på logotypen och klicka sedan på ”Ladda ner originalfil” för att ladda ner vektorfilen i ”.ai” format.

Alla vektorfiler i ai-format går att öppna i PDF-läsare (t.ex. Adobe Acrobat Reader), och går även hantera i de flesta grafiska redigeringsprogram.

Tips! För att alltid öppna en ai-fil i Adobe Acrobat Reader följer du stegen nedan (Windows).

 
alla

  1. Högerklicka på filen och välj ”Egenskaper” längst ned i listan.
  2. Klicka sedan på ”Ändra” i sektionen ”Öppna med”.
  3. Välj “Adobe Acrobat Reader” I listan av appar/program.
    (ibland behöver du klicka på ”fler appar” för att Adobe Acrobat Reader skall dyka upp i listan)

Ladda hem adobe reader: https://get.adobe.com/se/reader/

Nytt avtal med Beijer Byggmaterial!

Vi är stolta över att kunna informera om att vi har skrivit ett samarbetsavtal med Beijer Byggmaterial. Samarbetet gäller värmetransfer och värmepressar till Beijers butiker i Sverige

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. De förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.

Vi hälsar Beijer välkomna till oss.

Öppet hela sommaren

Vi har som vanligt öppet hela sommaren med ordinarie öppettider och leveranstider. Vi på Hot Screen önskar alla våra kunder en trevlig sommar & semester!

Nu kan du beställa namntryck i FLEX!

Nu erbjuder vi beställning av namntryck i vår produkttyp FLEX Heat Transfer. Namntryck i FLEX är perfekt att använda för lättare konfektion som profil & sportkläder.

Namntryck i FLEX finns att beställa i alla 12 tidigare stilar och i färgerna svart och vit.

Kontakta vår säljsupport för beställning.

Nytt avtal med Derome!

Vi är glada att vi skrivit ett avtal med Västsveriges största och snabbast växande bygghandelskedja Derome byggvaror. Derome Byggvaror finns i dagsläget på 41 platser och är en division inom Derome Byggvaror och Träteknik AB som ingår i Deromegruppen.
De erbjuder ett koncept som riktar sig till den professionella byggaren och gör dem till hantverkarens helhetsleverantör. Avtalet med Hot Screen gäller värmetransfer och värmepressar till samtliga anläggningar.

Hot Screen tackar för förtroendet och ser fram emot ett långt och bra samarbete.