ITEK 10 år!

Hot Screens dotterbolag och samarbetspartner, ITEK AB, firar 10-årsjubileum i år! ITEK grundades av Bertil Larsson och Karl-Magnus Öjersson 2012, och tillverkar våra värmepressar samt har hand om serviceuppdraget. Samtidigt gör de intern maskinutveckling för oss till kommande projekt. Nästa år väntar en re-brandning av ITEK till Hot Screen Heat Presses. Vad mer står på agendan?
– Tillverkning av 100-tals värmepressar och att lyfta kunskapen om värmepressarna både internt och externt, svarar Karl-Magnus.

Läs mer om våra transferpressar här!

Nu är det dags: Black Friday-rabatt på Hot 2000!

Just precis idag finns vår storsäljande transferpress Hot 2000 att köpa för 49 500 kronor (ordinarie pris 62 900 kronor)! Den är utvecklad och tillverkad av oss, och har rönt stor framgång både i Sverige och övriga Europa för sina ergonomiska egenskaper och enkla inställningar, samt för sin hållbarhet, effektivitet och pålitlighet.

Priset gäller bara idag 25 november och så långt lagret räcker. Ange koden BLACKFRIDAY i varukorgen när du beställer. Det går också bra att beställa med koden via telefon eller e-post.

Träffa oss på Nordic Profile Fair!

Nu börjar de flesta komma tillbaka till sina arbetsplatser. Vi hoppas att ni haft en härlig semester och är lika taggade som vi att komma tillbaka!

Den 17-18 augusti ställer vi ut på Nordic Profile Fair på Elmia i Jönköping som är den självklara mötesplatsen för alla inom profilbranschen.

Kom till oss på vår monterplats C04:34, här kommer vi ha utlottningar och tävlingar som ger dig möjlighet att vinna fantastiska priser. Vi kommer även att dela ut en unik mässrabatt till alla våra besökare.

Vid besök i vår monter får du en genomgång av vår webbshop, testa att värma på värmetransfer på plagg, eller om du bara vill ta en kaffe med oss är du också varmt välkommen.

Ses vi på mässan?

Vi har öppet som vanligt under hela sommaren!

Vi vet hur viktigt det är att beställningar hanteras i tid. Därför kommer vi att hålla igång produktionen precis som vanligt med ordinarie öppettider och produktionstider under hela semestern.

Vi på Hot Screen önskar alla våra kunder en fantastisk sommar och semester!

Ny produkt – Krysslasern!

Nu har vi en ny produkt i sortimentet! Vår egenutvecklade krysslaser är framtagen som ett hjälpmedel för att alltid få samma placering vid påvärmning. En krysslaser används alltid där precision & positionering är högt värderat och hjälper dig att säkerställa ett kvalitativt resultat.