Träffa oss på Nordic Profile Fair!

Nu börjar de flesta komma tillbaka till sina arbetsplatser. Vi hoppas att ni haft en härlig semester och är lika taggade som vi att komma tillbaka!

Den 17-18 augusti ställer vi ut på Nordic Profile Fair på Elmia i Jönköping som är den självklara mötesplatsen för alla inom profilbranschen.

Kom till oss på vår monterplats C04:34, här kommer vi ha utlottningar och tävlingar som ger dig möjlighet att vinna fantastiska priser. Vi kommer även att dela ut en unik mässrabatt till alla våra besökare.

Vid besök i vår monter får du en genomgång av vår webbshop, testa att värma på värmetransfer på plagg, eller om du bara vill ta en kaffe med oss är du också varmt välkommen.

Ses vi på mässan?

Vi har öppet som vanligt under hela sommaren!

Vi vet hur viktigt det är att beställningar hanteras i tid. Därför kommer vi att hålla igång produktionen precis som vanligt med ordinarie öppettider och produktionstider under hela semestern.

Vi på Hot Screen önskar alla våra kunder en fantastisk sommar och semester!

Trycklinje nummer 9 i drift!

Vi har nu installerat vår nionde trycklinje i vårt moderna och miljöanpassade transfertryckeri! Detta  gör det möjligt för oss att utöka vår produktion ytterligare och kan trycka ännu större volymer. Vi har dessutom plats för 4 trycklinjer till som på sikt skall fylla lokalen.

Ny produkt – Krysslasern!

Nu har vi en ny produkt i sortimentet! Vår egenutvecklade krysslaser är framtagen som ett hjälpmedel för att alltid få samma placering vid påvärmning. En krysslaser används alltid där precision & positionering är högt värderat och hjälper dig att säkerställa ett kvalitativt resultat.

Tryckguiden – Vår nya kunskapsbank på webben!

I Tryckguiden har vi samlat all information kring våra produkter, på ett och samma ställe! I Tryckguiden kan du läsa om allt från skillnaden på våra produkter, tryckmetoder för olika plagg & placeringar till hur du anpassar din fil för tryck.

Tryckguiden kommer uppdateras kontinuerligt med nya artiklar och videor för att underlätta användningen av våra produkter.