”Vi vet vad vi kan förvänta oss av er”

Lyreco har stärkt sitt långa samarbete med Hot Screen. Emma Persdotter ansvarar för kategorin Branding Solutions inköpsdel, där arbetskläder och profilkläder ingår. Och det är här som Hot Screen kommer in i bilden.

Del av det stora som levereras

Lyreco har gått från att vara en klassisk kontorsvaruhandel till att leverera allt en arbetsplats behöver. I Askim, Göteborg, ligger en av deras 11 butiker samt ett av säljkontoren – en trappa upp. Emma Persdotter bor på cykelavstånd och jobbar som Sourcing & Product portfolio manager.  
       – Jag började här 2014, när vi hette Brandpartner, säger Emma. Då höll jag på med design, marknadsmaterial med mera. Nu är jag inköpsansvarig för Branding Solutions fyra produktkategorier och har kontakt med våra leverantörer, till exempel er på Hot Screen!

       Bakom kulisserna på butiken i Askim står en av Hot Screens värmepressar redo. När kunder kommer in i butiken kan de prova ut nya kläder och få dem tryckta direkt på plats – våra transfertryck går att ha på hyllan i minst 5 år. Lyrecos huvudkontor ligger i Borås och deras centrala förädling sker på lagret i Växjö. Vi förser dem med både transfertryck och transferpressar.

         – Ni är som mjölken i kylskåpet, säger Emma och skrattar. En trygghet som alltid finns där. Era produkter är en liten del av det stora vi levererar, men utan er kan vi inte leverera det vi ska. Så det måste alltid fungera, och det har det också alltid gjort. Vi vet vad vi kan förvänta oss av er.

Värderar varandra lika högt

Lyreco och Hot Screen har samarbetat sedan 2011 och relationen har blivit allt starkare. Emma och kollegorna besöker oss i vår produktionsfastighet i Fjärås, bland annat för den uppskattade rundvandringen, och båda parter kan se likheter mellan våra verksamheter – en förtrolig anda som är hjärtlig och inkluderande. På frågan om hur Emma ser på vårt samarbete svarar hon:

       – När man är leverantör och kund ska man värdera varandra lika högt, annars blir det ett ojämnt förhållande. Lyreco och Hot Screen värderar varandra lika högt. Det är som min dotter säger: då är man best friends forever.

Se fler av våra kundcase!

”Ni tar hand om er personal, försöker sudda ut ’vi och ni’, och så arbetar vi också: här är alla lika mycket värda oavsett om man är VD eller städare.”

”Hur kan vi hjälpa våra kunder att cirkulera plagg inom deras företag? Här tror jag att vi tillsammans kan komma vidare.”

 

Bli kund idag!

Registrera ett konto i vår webbshop för att skapa korrektur, placeringar, ordrar med mera, eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!