”Hot Screen är ett företag som vill hitta på saker!”

Swedol har varit kund hos Hot Screen sedan 1998. Vårt samarbete har fördjupats genom åren, inte minst sedan Swedols sammanslagning med Grolls och senare också Tools, då Alligo bildades. 2020 blev Sara Nygren Jönsson produktutvecklingschef på Alligo – och hon ser ett större samarbete med oss framöver.

Delar samma syn på hållbarhet och återbruk

Alligo samlar Swedol, Grolls, Tools och Univern under sig och är en ledande aktör i Norden inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter. Deras syn på hållbarhet och insatser för återbruk av plagg överensstämmer med vår – att låta hållbarhetsarbetet genomsyra verksamheten för att ligga i framkant och vara den bästa partnern.

– Vi har rusat in i vårt hållbarhetsarbete, säger Sara Nygren Jönsson. Och där håller Hot Screen jämna steg. Jag har bland annat varit på besök hos er för att prata om hur vi kan effektivisera systemet och det är kul! Hot Screen är ett företag som vill hitta på saker!

Något Sara varit intresserad av är att kunna ladda upp plagg från deras eget sortiment i vårt system, vilket i sin tur låter dem hjälpa sina kunder att alltid få loggorna där de vill ha dem. Det gör det också lättare att se plaggens begränsningar när det gäller tryck, exempelvis om sömmar hamnar i vägen, samt att informationen om varje plagg och applicering blir tydlig för personalen.

– Det är viktigt att allt ser likadant ut för alla, säger Sara. Då behöver man inte vara orolig för att resultatet ska variera när ny personal börjar – det är lätt för dem att lära sig.

Värnar om kundernas liv – varje dag

Alligos huvudkontor ligger i Stockholm medan avdelningen Produktutveckling Kläder ligger i Göteborg. Det var en ny värld för Sara när hon började som produktutvecklingschef – tidigare från MQ.

– Jag älskade mode! berättar Sara. Men jag nådde en gräns där det inte längre fanns relevans – varför mode? Jämför med arbetskläder: de här plaggen ska hålla länge och samtidigt värna om våra kunders liv. Passform, ergonomi, hållbarhet – det är värderingsstyrt och då kan jag stå bakom det.

Sara har fyra produktutvecklare och två mönsterkonstruktörer under sig, ett starkt team med blandad och tung kompetens som kompletterar varandra. Viktigt för både teamet och Alligo är att göra val som påverkar stort i stället för enstaka delar – att ständigt fokusera på hållbarhet. Här ser Sara ett ännu större samarbete mellan Alligo och Hot Screen framöver: hur jobba mer cirkulärt och exempelvis trycka om plagg?

– Det är stort och aktuellt för oss, säger Sara. Hur kan vi hjälpa våra kunder att cirkulera plagg inom deras företag? Här tror jag att vi tillsammans kan komma vidare.

Se fler av våra kundcase!

”Era produkter är en liten del av det stora vi levererar, men utan er kan vi inte leverera det vi ska. Så det måste alltid fungera, och det har det också alltid gjort.”

”Ni tar hand om er personal, försöker sudda ut ’vi och ni’, och så arbetar vi också: här är alla lika mycket värda oavsett om man är VD eller städare.”

Bli kund idag!

Registrera ett konto i vår webbshop för att skapa korrektur, placeringar, ordrar med mera, eller kontakta vår säljsupport för mer information.

Följ oss!