Träffa oss på Nordic Profile Fair!

Nordic Profile Fair 2022

Nu börjar de flesta komma tillbaka till sina arbetsplatser. Vi hoppas att ni haft en härlig semester och är lika taggade som vi att komma tillbaka!

Den 17-18 augusti ställer vi ut på Nordic Profile Fair på Elmia i Jönköping som är den självklara mötesplatsen för alla inom profilbranschen.

Kom till oss på vår monterplats C04:34, här kommer vi ha utlottningar och tävlingar som ger dig möjlighet att vinna fantastiska priser. Vi kommer även att dela ut en unik mässrabatt till alla våra besökare.

Vid besök i vår monter får du en genomgång av vår webbshop, testa att värma på värmetransfer på plagg, eller om du bara vill ta en kaffe med oss är du också varmt välkommen.

Ses vi på mässan?

Dela Inlägg

Vill du veta vad som händer på Hot Screen?

Fyll i din e-post i fältet för att registrera dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna om våra produkter, samarbeten, företagshändelser med mera direkt i din inkorg! 

Se även

Nya webbfunktionen Mina plagg ligger live!

Nu kan du ladda upp egna plagg när du ska skapa dina transferordrar hos oss.
Hotscreen

Byggprocessen fortsätter

Bygget går framåt i rasande fart. Alla väggar samt tak är nu på plats. Den nya fastigheten ligger i Fjärås, strax söder om Kungsbacka precis bredvid avfarten från motorvägen.
Hotscreen

Följ oss!