Lediga tjänster

Finsktalande medarbetare till Säljsupport!

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kollegor och en organisation att vara stolt över!

Som medarbetare i vårt Säljsupport team kommer du att arbeta i vår verksamhet som ligger i Fjärås, strax söder om Kungsbacka. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av kundkontakter via mail och telefon, skapa korrektur och offerter samt vägleda kunder till rätt produktval och rätt produktinformation. Du jobbar i ett team på sex personer där vi alla hjälps åt och jobbar mot samma mål. Då du kommer att ha hand om våra finska kunder och jobba tätt med våra finska säljare är flytande finska ett krav.

Vi söker dig som är som är självgående, driven, utåtriktad, gillar att prata i telefon och är en ”teamplayer”. Arbetet inom Säljsupport kräver att du är glad, trevlig, alert, uppmärksam och stresstålig.

Meriterande är kunskap från Screenbranschen; programmen vi arbetar i är Illustrator, Photoshop och Hansa.

Vi jobbar dagtid 8-16.30 och tjänsten är heltid.

Vi erbjuder ett stimulerande jobb i nya fräscha lokaler i ett tryggt och framåtdrivande företag med en uttalad ambition att expandera. Du kommer vara del av en modern organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning.

Ansökan Skicka din ansökan till vicky.wallin@hotscreen.se

Hot Screen är idag Nordens ledande tillverkare av värmetransfer. Sedan starten 1991 har vi tillverkat marknadens bästa värmetransfer till lägsta möjliga pris med stort fokus på kundrelationer och låg miljöpåverkan.

Vår anläggning i Fjärås har en högteknologisk produktion med eget reningsverk samt en automatiserad process som ger en ren produktion längs hela kedjan.

Jobba på Hot Screen

Är du intresserad av att jobba i ett expanderande företag med många kundkontakter och hög förändringstakt? Skicka då din ansökan till oss! Du kan antingen skicka in en ansökan i ett traditionellt mail eller genom att anmäla ditt intresse i formuläret nedan.

  • Max filstorlek: 256 MB.
  • Max filstorlek: 256 MB.
  • Max filstorlek: 256 MB.
Öppettider

Mån-Tor: 08.00-16.30

Fre: 08.00-15.30

Övrig Information

Jobba hos oss

Referenser

Följ oss!