Sponsortryck

Sponsortryck - Vad betyder det?

Under åren har vi fått förfrågningar om att trycka så kallade sponsortryck vilket innebär att man sätter flera tryck på ett och samma ark vid beställning. Detta är fullt möjligt för oss att tillverka, men det finns några riktlinjer för hur man gör för att beställa denna typ av transfertryck.

Istället för att prissätta sponsortrycken utifrån kvadratcentimeter på logotypen sätts priset istället beroende på arkets yta som används, totala antalet färger i dina logotyper och beroende på hur många tryck du vill beställa. Du betalar alltså för den totala ytan som används på arket.

Läs nedan för att se hur du gör för att beställa sponsortryck hos oss!

När används sponsortryck?

Oftast används sponsortryck för att underlätta appliceringen utav transfertrycken på alla plagg. Det används även för att säkerställa att alla tröjor exempelvis får samma placeringar på de olika trycken som skall förädla tröjan. Ofta är det inom sport och olika föreningar som har mest användning utav flera tryck på samma ark, men det används även ibland till andra plagg där man vill säkerställa samma positionering av logotyperna.

OBS! Sponsortryck kan EJ beställas i webbshopen. För beställning utav sponsortryck/flermotivstryck vänligen kontakta vår kundtjänst som hjälper dig.

Vilka färger kan jag ha i mitt sponsortryck?

Om du så vill ha alla logotyper i en och samma färg eller i blandade färger är det fullt möjligt. Du kan välja upp till 4 solida färger totalt i ditt sponsortryck, eller välja att beställa dessa som process om du har fler än 4 färger i logotypen, färgtoningar eller om det är en bild med i trycket.

Hur beställer jag ett sponsortryck?

  1. Börja med att ta fram alla de logotyper du vill ska sitta på samma ark och lägg in i ett dokument i förslagsvis Adobe Illustrator.
  2. Placera sedan ut de olika logotyperna där du vill att de skall sitta och lägg dem i önskad storlek.
  3. Spara sedan filen som EPS, AI eller PDF.
  4. Kontakta sedan vår kundsupport för offert, korrektur eller om du har ytterligare frågor!

TIPS!

Har du flera logotyper separat men vill ha dem på ett och samma ark? Hör av dig till vår support så hjälper dem dig att sätta ihop något snyggt!

Se fler artiklar

Se alla

Följ oss!