Hot Screens målsättning är att framställa värmetransfer med hög kvalitet, miljövänligt i alla led och till rätt pris.
Våra medarbetare är vår största tillgång. Hot Screen är ett stabilt företag där personligt engagemang och individuellt ansvarstagande är viktiga drivkrafter.

Medarbetarna är de som skiljer ett tryckeri från ett annat och ett resultat från ett annat. Hos oss är alla serviceinriktade, ställer upp och tar ansvar. Vi är alla en del av vårt tryckeri vilket skapar både gemenskap och värmetransfer utöver det vanliga. Vårt motto är att göra varje kund till en nöjd kund. Varje medarbetare till en nöjd medarbetare.

Vi nöjer oss inte med miljöcertifieringar eller en policy som beskriver vad vi står för när det handlar om miljön. För oss handlar miljöarbetet om att genomföra samt aktivt förebygga och minska vår miljöpåverkan – hela tiden. För oss, för dig och för vår gemensamma framtid.

Hot Screen har ständigt utvecklats som bolag. I januari 2016 flyttade vi in i framtidsanpassade lokaler i Fjärås. Vi har byggt ett av världens mest miljövänliga transfertryckeri.

Välkomna att besöka oss!


Lediga tjänster
Jobba på Hot Screen

Sedan 1991 har Hot Screen gått från att vara ett litet lokalt transfer tryckeri till ett av nordens största tryckerier för Värmetransfer. Hot Screen är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya engegerade medarbetare som vill sätta ett avtryck i tryckeribranschen.


Referenser

Klicka här för att se ett axplock av våra kunder.

Öppettider

Mån-Tor: 08.00-16.30

Fre: 08.00-15.30

Övrig Information

Jobba hos oss

Referenser

Följ oss!