Beställ transfertryck

Det går både smidigare och snabbare att beställa transfertryck online än med manuell orderläggning – du kan spara in flera dagar enligt vår erfarenhet. På Hot Screen har vi digitaliserat vår process under flera års tid, från uppladdning av logotyper, automatisk avläsning av PMS-färger och prisberäkning till hantering av korrektur och slutbeställning, allt för att underlätta för dig som vill köpa transfertryck. Syftet från start har varit att förenkla och effektivisera, och så har det också blivit. Hos oss kan du köpa transfertryck online enkelt, tydligt och välinformerat i orderläggningens alla steg.

Beställ transfertryck online via vår webshop

Såhär beställer du transfertryck online av oss

I inloggat läge hittar du alla funktioner du behöver för att beställa och köpa transfertryck online från oss. Verktyget går att dela upp i två delar: en för repeat-ordrar och en för att skapa och beställa nya transfertryck. Repeat, alltså tidigare ordrar du beställer igen, fungerar som i en vanlig webshop. Du klickar på vald artikel, lägger den i varukorgen och genomför ett köp.
När du klickar på ”Skapa nytt” för första gången visas instruktionsfilmen ovanför, väl värd att titta på inför din beställning av transfertryck!

Så här köper du transfertryck online i vår webshop

Innan du köper transfertryck: några goda råd

När du köper transfertryck hos oss får du ett eget konto – en egen ”webshop”. Här sparas varje uppladdad bild/logotyp i en kund-unik produktbank, liksom varje beställning du gör sparas för att enkelt kunna upprepas. Bra när det behöver gå fort, vilket det ofta gör! På förstasidan kan du också se status på dina ordrar – så fort en beställning lämnar oss ändras statusen till ”Skickad”. Några fler handfasta råd inför ditt köp av transfertryck:

  • varje bild/logotyp som laddas upp blir automatiskt avläst i jakt på PMS-färger, förutsatt att du angett dem enligt Pantone-skalan. Om PMS-färgerna inte går att utläsa, eller om filens färger inte är
    angivna i Pantone-skalan, tar vårt verktyg fram ett färgförslag.
  • alla förändringar i beställningen av transfertryck, exempelvis storlek och färg, liveuppdateras i bilden/logotypen så att du kan få ett hum om färdig produkt.
  • priset påverkas av storlek, färg och antal exemplar av samma motiv vid samma beställning. Varje förändring du gör justerar priset direkt i vår prisberäkningsfunktion.
  • du kan spara korrektur på ditt konto och sedan ladda ner det som PDF. PDF:en går att branda med ditt företags logotyp innan du visar för din kund för godkännande. Logotypen går att visa på transparent bakgrund eller på ett tänkt plagg, exempelvis tröja, jacka eller keps.
  • funktionen Underkonton kan användas om det finns flera personer på ditt företag som köper tryck online hos oss.
  • i funktionen Mina placeringar kan du spara instruktioner om hur dina logotyper ska placeras på plaggen – bra att öppna upp på exempelvis en surfplatta när du ska värma på!
  • visningskonton skapar du för dem som ska applicera beställda transfertryck från oss. De får direkt tillgång till Mina placeringar-funktionen
  • för din information: vi har standardartiklar, exempelvis ord som ”Arbetsledare”, siffror och flaggor.

Följ oss!